Legătura secretă dintre Horia Brenciu şi tenismena Ana Bogdan: „A fost prima dată când mi-am luat inima-n dinţi”

Legătura secretă dintre Horia Brenciu şi tenismena Ana Bogdan e aceea că sunt prieteni apropiaţi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Legătura secretă dintre Horia Brenciu şi tenismena Ana Bogdan a fost deconspirată. Brenciu este prietn bun cu Ana, dar şi cu partenerul de viaţă al acesteia, afaceristul Norris Măgeanu. Recent, tenismena aflată pe locul 131 în clasamentul WTA l-a invitat pe Horia la o partidă de tenis. (vezi ce a declarat Brenciu după 5 ani de căsnicie cu Alice)

Citeste si: „Academia de arte Horia Brenciu”, cel mai nou proiect al artistului! Chiar în ziua în care a împlinit 47 de ani, Horia a dat o veste importantă

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Cum arată soția lui Horia Brenciu în costum de baie, la 50 de ani! Alice e mama a 4 copii VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Horia Brenciu a slăbit spectaculos. Cum arată azi artistul și care este sportul pe care a început să îl practice și l-a ajutat să dea jos kilogramele

Legătura secretă dintre Horia Brenciu şi tenismena Ana Bogdan: "Mulțumesc pentru porția imensă de râs" 

“Astăzi a câștigat el...pardon, l-am lăsat sa câștige. Mulțumesc Horia Brenciu pentru porția imensă de râs, dar și pentru faptul că m-ai învățat cum să rămân calmă atunci când joc pe puncte. Data viitoare când îmi voi lua revanșa voi ști cum să fac”, a postat Ana Bogdan.

fara descriere

Legătura secretă dintre Horia Brenciu şi tenismena Ana Bogdan: "Am schimbat cu ea timid câteva mingi" 

„Acum un an, Ana Bogdan, jucătoare profesionistă de tenis, îmi dădea o rachetă. Din acel moment, m-am reapucat de acest sport, după 30 ani... Acum, nu mai concep să treacă săptămâna fără sa fiu pe teren. Astăzi a fost prima dată când mi-am luat inima-n dinti și am schimbat cu ea timid câteva mingi. Rezultatul? Amândoi am câștigat”, a scris Horia Brenciu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate