Legătura secretă dintre iubitul grec al Adrianei Bahmuțeanu și Simona Halep! Nikos i-a transmis Simonei un mesaj din inimă

Iubitul grec al Adrianei Bahmuțeanu are probleme cu autoritățile române.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Iubitul grec al Adrianei Bahmuțeanu, Nikos Papadopoulos, a fost preluat de mascați, miercuri, și a fost plasat forțat într-un centru de carantinare din Techirghiol. Bărbatul a declarat autorităților că a fost nevoit să plece de urgență în Grecia, pentru un tratament medical. De când s-a întors în România, el susține că nu și-a părăsit locuința din județul Constanța. (vezi ce a spus Nikos după ce a fost săltat de mascați)

Citeste si: Cum se implică Simona Halep în lupta împotriva coronavirusului?

Citeste si: Statul român vrea să o execute silit pe Simona Halep! Simona, care a adunat peste 35 de milioane de dolari din tenis, a contestat în instanță decizia Fiscului! EXCLUSIV

Citeste si: Simona Halep, în culmea fericirii! Este vorba despre un copil!

"La data de 27 mai a.c., în jurul orei 16.00, în timpul unor verificări efectuate în cartierul Boreal din Constanța, lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța au identificat un cetațean grec, care n-ar fi respectat măsura izolarii la adresa de domicili din municipiul Bucuresti. Persoana în cauză a fost sanctionată contravențional conform Legii 55/2020 și ca masură complementară s-a dispus carantinarea institutionalizată în cadrul Sanatoriul Balnear din localitatea Techirghiol.", se arată în comunicatul autorităților.

fara descriere

Legătura dintre Nikos Papadopulos și Simona Halep: "Sunt mândru că te cunosc!"

”Nu este vorba că este iubitul meu, putea fi oricine, tot abuz consider că se numește. Nikos a mers în Grecia și acum o lună, pentru că trebuie să-și facă o injecție pentru coloana vertebrală. Atunci nu l-a căutat nimeni, deși era stare de urgență. Grecia nu face parte din zona roșie, în curând își va deschide granițele pentru turiștii români. Nikos nu a încălcat nici o regulă, nici o lege, cu toate astea a fost luat de acasă și închis. El a trebuit să insiste să i se facă un test COVID-19 și să i se spună dacă are sau nu coronavirus, pentru că la spital îi făceau cu totul alte teste. Este cu totul anormal să se întâmple astfel de abuzuri la adăpostul unei stări de alertă”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

Nikos Papadopulos locuiește în Constanța de aproape opt ani, de când s-a mutat de la Salonic. Grecul s-a făcut cunoscut datorită concertelor sale la petrecerile de pe Litoral, cunoscând-o, la un eveniment, și pe Simona Halep. În 2017, cei doi s-au revăzut, iar Nikos a postat o fotografie care îl înfățișează alături de Simona, însoţită de mesajul: "Ţi-am tinut pumnii şi am fost alături de tine cu tot sufletul, la toate competiţiile! Felicitări, Simona! Sunt mândru ca te cunosc!!!!"

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate