Lenny Kravitz revine în România pentru un concert, în premieră în Cluj-Napoca!

Lenny Kravitz se întoarce în România. Celebrul artist va susține un concert incendiar, în premieră în Cluj-Napoca.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Lenny Kravitz revine în România pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Artistul a decis după întâlnirea din 2008 din București, să ofere românilor o nouă experiență de neuitat. Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul său album, Raise Vibration. Pe data de 6 mai 2019, în Sala Polivalentă (BT Arena) din Cluj-Napoca fanii vor asculta atât piesele noi ale artistului, dar și hituri precum: „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Fly Away” și „American Woman”.

fara descriere

Una din piesele deja lansate de pe noul album, „It’s Enough”, s-a remarcat ca una din cele mai puternice compoziții ale artistului, fiind o reflectare critică asupra problemelor cu care se confruntă omenirea la nivel global. Cel de-al doilea single, „Low”, pornește cu un sunet funky peste care se adaugă trompete, corzi și numeroase voci, unele inspirate de Michael Jackson.

Biletele sunt disponibile online pe https://lennykravitz.emagic.ro/, la mai multe categorii de preț, între 275 lei și 545 lei, în funcție de locul în sală. Pentru categoria Teren/ Standing, cu loc în picioare, biletele costă 350 de lei, iar pentru cele cu loc în tribune prețurile sunt 275 lei, 315 lei, 385 lei, respectiv 545 lei. Biletele sunt, de asemenea, disponibile pe eventim.roiabilet.ro și în punctele de vânzare Eventim și IaBilet.

Concertul Lenny Kravitz din 6 mai 2019 de la Cluj-Napoca este organizat de Emagic Live și Live Nation.

Parteneri media:

KanalD, Wowbiz.ro, RockFM.

Pe 6 mai, Kanal D si WOWbiz.ro asigura perimetrul de distractie cu Lenny Kravitz, live la Cluj Napoca!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate