Leo de la Strehaia a făcut accident vascular cerebral! Cum a fost fotografiat pe patul de spital

Leo de la Strehaia a făcut din nou accident vascular cerebral. Din păcate, problemele lui de sănătate nu s-au rezolvat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

leo de la strehaia

Leo de la Strehaia a făcut accident vascular cerebral, la nici două luni după primul AVC. Atunci, el a fost la un pas să moară.

Azi, Leo de la Strehaia a fost din nou transportat de urgență la Spitalul Fundeni din Capitală. Potrivit unor surse din anturajul său, doctorii au decis să-l interneze imediat și i-au prescris un tratament, relatează Cancan. La scurt timp după ce a fost dus în salon, a fost fotografiat în timp ce era întins în pat și avea branula de la perfuzie în mâna stângă.

Apropiații i-au transmis lui Leo de la Strehaia mai multe mesaje de încurajare pe pagina lui de Facebook.

Citeste si: Andreea Antonescu a recunoscut că este într-o relație cu Ștefan Manolache! Primele declarații despre noul iubit: „Îmi e bine”

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre Bogdan Mocanu! ”E fiert după mine!” S-au despărțit cei doi?

Citeste si: Mirabela s-a întors în România, după ce a locuit 8 ani în Dubai. Ce i s-a întâmplat la medic: „Vreau să plec din nou. M-am săturat!”

leo de la strehaia la spital

Dana Criminala a fost tot timpul lângă Leo de la Strehaia 

După primul accident vascular cerebral, Dana Creiminala, soția lui Leo de la Strehaia, a avut mare grijă de el. 

„Accidentul vascular cerebral i-a provocat semipareză pe partea dreaptă. I-au fost afectate mâna dreaptă și gura. S-a confruntat cu grave probleme de vorbire. A fost tratat bine în spital, dar acum trebuie să urmeze recuperarea acasă. Are regim drastic și din cauza diabetului, fără tutun, fără dulciuri, sare și grăsimi. Urmează un tratament medicamentos riguros, are câte nouă pastile dimineața, la prânz și seara. E sub supraveghere strictă. Dacă nu respectă regimul impus de doctori îl mănânc. Eu îi sunt asistentă personală, îi sortez medicamentele, fac mâncare de regim și îl pun la odihnă”, a declarat Dana Criminala pentru Cancan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate