Andreea Antonescu a recunoscut că este într-o relație cu Ștefan Manolache! Primele declarații despre noul iubit: „Îmi e bine”

Andreea Antonescu și-a găsit liniștea în brațele lui Ștefan Manolache, un tânăr reporter.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Andreea Antonescu a anunțat că divorțează de soțul ei, Traian Spak, după nouă ani de căsnicie. Frumoasa artistă se gândea deja de ceva vreme la despărțire, a recunoscut ea. De vină pentru ruptura dintre ea și tatăl fiicei ei ar fi fost distanța, el locuind în Statele Unite ale Americii.

Andreea Antonescu și-a găsit liniștea în brațele lui Ștefan Manolache, un tânăr reporter. Cei doi îndrăgostiți au fost surpinși în timp ce se sărutau pătimaș într-un local din Capitală, semn că artista își asumă noua relație.

Citeste si: Andreea Antonescu și noul iubit, săruturi pătimașe în văzul lumii! Cine este bărbatul celebru cu care se iubește cântăreața

Andreea Antonescu, primele declarații despre relația cu Ștefan Manolache

Andreea Antonescu a recunoscut că este într-o relație cu Ștefan Manolache, dar a evitat să dea foarte multe detalii.

„Da, suntem împreună. Este o relație la început, dar serioasă. Nu sunt adepta aventurilor și sunt suficient de mătura să nu mai doresc să fac nebunii. În momentul acesta atât aș vrea să declar pentru că îmi doresc liniște. Tot ce pot spune este că acum îmi e bine", a spus Andreea Antonescu pentru Spynews.

Citeste si: Suma uriașă pe care o plătește anual nora lui Liviu Dragnea pentru întreținerea noului Lamborghini! Ar putea să-și cumpere două Loganuri pe an de banii ăștia

Citeste si: Ce a făcut o tânără într-o seară: ”Eu și soțul meu suntem căsătoriți de 15 ani. Am nevoie de ceva mai mult în viața mea”

Printre fostele iubite ale lui Ștefan Manolache se numără fata Catincăi Roman, Silvia Popescu, fosta concurentă de la „Bravo ai stil” și Ioana Grama, una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România. Cu cea din urmă, Ștefan Manolache a fost logodit, înainte ca ea să afle că tânărul o înșela. La momentul respectiv, clujeanca l-a acuzat pe noul iubit al Andreei Antonescu că s-a cuplar cu ea doar pentru a deveni cunoscut.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate