Leo de la Strehaia, acuzații dure la adresa procurorilor care l-au ”săltat”, după eliberare! ”Mi-au terorizat vecinii” EXCLUSIV

Leo de la Strehaia și fiul lui au fost eliberați, după ce fuseseră săltați de mascați sub acuzația de înșelăciune. Celebrul personaj monden a fost reținut de polițiști la câteva zile după ce același lucru i s-a întâmplat și băiatului său.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

După eliberare, revenit în sânul familiei, leo de la Strehaia a decis să vorbească despre problemele legale pe care le are și, fără să stea pe gânduri, a lansat o serie de acuzații dure la adresa procurorilor care instrumentează cazul.

Citeste si: Dana Criminala, prima declarație după ce Leo de la Strehaia a fost eliberat! „Mă așteptam să fim puși la zid”

Citeste si: Leo de la Strehaia și fiul lui, eliberați! Procurorii ceruseră arestarea preventivă

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Cum petrecea Leo de la Strehaia înainte ca fiul lui să fie săltat de procurori! Declarații bombă cu privire la dosarul care îi provoacă palpitații ”Prințului Țiganilor”

”Vi s-a prezentat faptul cum că eu și fiul meu am fi înșelat o firmă, dorindu-se cu orice preț arestarea noastră, însă nu s-a reușit deoarece în România, trebuie să recunoaștem, nu toți magistratii sunt corupți, sunt magistrați care au smerenia și Binecuvântarea lui Dumnezeu.

(...) Am avut, sincer, șansa ca un judecator să judece cauza noastră la modul imparțial, în  baza probele din dosar, ascultandu-mă cu deosebită atentie, fără să mă cenzureze la cuvânt! Nu am avut acces la dosarul penal să pot cunoaște acuzația si probele ce ni se impută, și nici avocatul meu ales. Organul de cercetare penală și procurorul trebuiau să-mi ofere și să-mi  respecte dreptul legal de a studia dosarul, și să nu interzică studiul, ceea ce este foarte grav, incalcându-mi-se dreptul la apărare și egalitate de șanse în justiție, drepturi fundamentale prevăzute de Constituția României”, spune Leo de la Strehaia.

Mai mult decât atât, leo de la Strehaia consideră că procurorii au făcut o serie de abuzuri, motiv pentru care, alături de avocatul său, le va face o serie de plângeri penale. ”Adevărul despre ceea ce mi se impută îl veți cunoaște din punct de vedere juridic în concret după ce voi avea acces la dosarul penal. Cert este că este vorba de o plată de un miliard două sute lei vechi cu plata la termen, adică peste 45 zile cu bon la ordin.

Deși scadența este la termenul mai sus menționat, după 5 zile vine poliția și mă acuză pentru înșelăciune, biletul la ordin era emis de Banca, nu era nimic fals, totul este foarte legal, și sunt acuzat pentru înșelăciune. Dar cum poți fi acuzat când plata trebuia să se facă în septembrie 2019, fapta nu există decât după termenul scadent?(...) Organele de cercetare penală la perchiziție mi-au terorizat vecinii și îmi cer scuze față de aceștia! Suntem în ROMÂNIA și vrem, nu vrem, așa se face justiție în anul 2019, cu presiuni și fără probe! Evident că domnul avocat, după ce va studia cu deosebită atenție probele din dosar și procedurile efectuate, va începe să formuleze plângeri penale față de persoanele care se fac vinovate de cercetare abuzivă și represiune nedreaptă, dovedindu-se în final nevinovăția mea și a fiului meu la Secția de investigați  a infracțiunilor din justiție, a magistraților, la Inspecția judiciară”, a mai spus Leo de la Strehaia.

De altfel, cele spuse de  Leo de la Strehaia sunt confirmă declarațiile făcute de Dana Criminala, în momentul eliberării soțului ei. „ Sunt foarte bucuroasă că Leo a fost eliberat. Sinceră să fiu, mă așteptam să fim puși la colț, pentru că de-a lungul timpului nu ne-am sfiit să ne luptăm cu procurorii”, a declarat Dana Criminala, soția lui Leo de la Strahaia, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Ce acuzații sunt adule la adresa lui Leo de la Strehaia

Zilele trecute, Leo de la Strehaia și fiul lui, Alin, au fost eliberați, deși procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 ceruseră arestarea preventivă. Anchetatorii arată că ei ar fi păcălit un afacerist să le livreze 150 de aparate de aer condiţionat. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, Călin Radu Bogdan, a precizat că Leo de la Strehaia, fiul lui și un alt bărbat ar fi păcălit un afacerist să le livreze 150 de aparate de aer condiţionat după ce s-au prezentat sub identităţi false, prejudiciul în cauză fiind de 300.000 de lei, scrie Mediafax.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mary de la Puterea Dragostei, primele imagini cu noii sâni: ”A fost o decizie pe care am luat-o cu greu”

Nu se mai poate face nimic! Ioana și Ilie Năstase vor divorța! Primele declarații: "Nu pot trăi în haos, în violență..."

Simona Hapciuc, probleme serioase de sănătate, la scurt timp după ce a ajuns în România! "Am sângerări nazale..."

Bianca și Bădălău au luat masa în oraș, deși acesta a fost surprins în compania altor femei

Anunț pentru românii care se vaccinează! Omul lui Iohannis a dat verdictul. Este informaţia momentului

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Este cel mai prost anunț făcut despre coronavirus. Ce ne așteaptă. Alertă semnată de OMS

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies