Leo de la Strehaia, disperat din cauza mâncării și problemelor de sănătate! ”Abia pot să mă mai țin”

Leo de la Strehaia pare să înceapă să se resimtă din ce în ce mai tare după excesele alimentare pe care le-a făcut în ultimele luni, cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Mai exact, Leo de la Strehaia, cunoscut pentru problemele sale cardiace este, acum, de-a dreptul disperat din cauza felului în care se simte, lui fiindu-I din ce în ce mai greu chiar și să se miște.

Citeste si: Primele imagini cu Anca de la Strehaia după ce s-a aflat că e bolnavă! Fosta soție a lui Leo trebuie să prezinte instanței înscrisuri medicale care să-i ateste suferința FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Nuntă mare pentru Leo de la Strehaia! ”Casă de piatră, fericire și iubire! Să vă țină 100 de ani!”

Citeste si: Leo de la Strehaia își pune viața în pericol de dragul nevestei! Avem DOVADA

”Nu mă simt deloc bine, chiar dimpotrivă. Adică trebuie să mă duc cât mai repede la Timișoara să îmi fac niște analize la medicul meu de acolo. Abia pot să mă mai țin”, ne-a spus, cu o voce sfârșită, Leo de la Strehaia.

Mai mult decât atât, ”Prințul Țiganilor” recunoaște că excesele alimentare i-au pus capac. ”Am poftit eu prea mult la tot felul de mâncăruri, iar eu nu prea am voie. Și, oricum, nu mi-am mai făcut de prea mult timp analize… Dar, dimineața mi-e cel mai greu, parcă nu îmi vine nici să mă mai trezesc. Trebuie să mă apuc, din nou, de regim, nu am ce să fac”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

De altfel, lunile scurse de la Crăciun încoace au fost momentele care i-au pus capac lui Leo de la Strehaia, el făcând o serie de excese alimentare care i-au lăsat și pe apropiații lui cu gura căscată. Și, chiar dacă medicii lui i-au interzis, categoric, să mănânce grpsimi, cărnuri grele și alte mâncăruri socitite tradiționale la noi, precum sarmalele, salate cu maioneză sau pomana porcului, Leo de la Strehaia nu a rezistat poftelor și le-a ignorat sfaturile, moitv pentru care, acum, se teme pentru viața lui. ”Sper să nu fie nimic grav, nu vreau să mai fiu operat o dată la inimă sau, cine știe, să se constate ceva și mai grav”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

 

Dana Criminala încearcă să îl țină departe de mâncare pe Leo de la Strehaia

Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, brunetă fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună. “Nu vreau copii cu Dana, nu mai sunt la vârstă potrivită, dar în rest avem, împreună, tot ce trebuie pentru a fi o familie fericită”, ne-a explicat Leo de la Strehaia. Dar, chiar dacă lumea i-a judecat, se patre că Dana Criminala este cea care insistă ca Leo de la Strehaia să mănânce cât mai sănătos, îi gătește mâncare ușoară și îl obligă, atunci când are poftă de carne, să o mănânce la grătar.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: