Leo de la Strehaia i-a șocat pe polițiști! Muniție și încărcător de pistol-mitralieră descoperite la o percheziție

Leo de la Strehaia a rămas fără muniție, după o percheziție a procurorilor în imobilul său de la Constanța.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Oamenii legii au avut parte de o surpriză de proporție după ce au organizat o percheziție la imobilul lui Leo de la Strehaia, în cursul lunii martie. Aceștia au descoperit un adevărat arsenal format din cartușe pentru arme de foc și chiar un încărcător pentru un pistol mitralieră. Autoritățile investigau un alt dosar legat de o posibilă înțelăciune și sperau să găsească o statuetă de aur.

fara descriere

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia în baza art 549 alin (5) lit b C proc penală, raportat la art 112 alin 1 lit f., Cod Procedură Penală dispune luarea măsurii confiscării speciale cu privire la următoarele bunuri: 40 cartușe calibru 12 mm tip Brenneke, 76 cartușe calibru 12 mm cu alice, 30 diablouri plumb calibru 4,5 mm și un încărcător tip pistol mitralieră, menționate în dovada IPJ Mehedinți seria H, nr... din 06.03.2019”, se arată în hotărârea Judecătoriei Strehaia de acum două săptămâni.

Citeste si: Anca de la Strehaia a dat lovitura la tribunal! Fosta soție a lui Leo este în culmea fericirii EXCLUSIV

Citeste si: Dana Criminala, imagini incendiare la piscină! Soția lui Leo de la Strehaia e supersexy FOTO

Citeste si: D-aia are probleme cardiace Leo de la Strehaia! Cum arată, goală, Dana Criminala

fara descriere

În momentul descinderii, Leo nu se afla la domiciliu însă a fost găsit la Arad și dus la audieri. Prejudiciul estimat de procurori în dosarul de înșelăciune a fost estimat la 50.000 lei.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate