Ce s-a întâmplat cu sânii celebrei Anca de la Strehaia? Imaginile spun TOTUL

Anca de la Strehaia, înainte de a divorța de celebrul Leo de la Strehaia, a luat o decizie controversată încercând astfel să își păstreze soțul care alerga, la acea vreme, după Renata și după mama acesteia, Dana Criminala.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Luând exemplul femeilor care i-au ”furat” soțul, Anca de la Strehaia și-a făcut un implant cu silicon, fosta nevastă a lui Leo de la Strehaia fiind, la acea vreme, încântată până peste poate de noul ei decolteu.

Citeste si: Leo de la Strehaia și Dana Criminala, făcuți praf de mama ”Prințului Țiganilor”! ”L-au distrus femeile” VIDEO

Citeste si: Avem DOVADA! Leo de la Strehaia s-a împăcat cu Dana Criminala! Au uitat de divorț

Citeste si: Anca, prima nevastă a lui Leo de la Strehaia, festival gastronomic de Paște!

Cu toate acestea, ”manevra” respectivă nu a avut succesul scontat, iar Leo de la Strehaia a părăsit-o pe Anca, divorțând oficial pentru a se recăsători, la scurtă vreme, cu mama Renatei, Dana Criminala. În schimb, Anca a rămas cu silicoanele, chiar dacă, susțin sursele noastre, nu a mai avut ocazia să se laude cu ele niciunul bărbat, fiind preocupată doar de treburile gospodărești din casa fostei sale soacre și de creșterea nepoților ei.

fara descriere

Mai mult, dacă pe vremea în care Anca de la Strehaia își etala cu mândrie bustul, chiar dacă nu o făcea în rochii sau bluze decoltate, arăgea atenția bărbaților, acum, de ceva vreme,, lucrurile s-au schimbat. Mai exact, în cele mai recente imagini cu Anca de la Strehaia, silicolanele cu care a fost înzestrată Anca de la Strehaia par să fie istorie, ea afișându-se purtând o bluză, iar bustul fostei neveste a lui Leo de la Strehaia fiind ușor… învins de gravitație.

fara descriere

Astfel, purtând bluze largi, care să ascundă faptul că nu mai este la fel de … fermă ca înainte, Anca de la Strehaia compensează, spun sursele noastre, cu implicarea ei în creșterea nepoților pe car eîui are, aceștia fiind mai mult decât încântați că au o bunică sau o mătușă atât de tânără.

 

Anca, prima nevastă a lui Leo de la Strehaia, și-a pus silicoane

Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia a şocat pe toată lumea acum un doi ani după ce şi-a pus silicoane, şi-a mărit buzele, şi-a schimbat look-ul, chiar a dat jos şi straiele ţigăneşti, toate acestea pentru a-i atrage atenţia lui Leo. ”Arată bine silicoanele, dar eu nu port bluze decoltate, nu stau eu cu sânii pe afară, mi-e rușine. Eu sunt femeie serioasă, nici fustă scurtă nu port”, i-a spus Anca unei apropiate, la acea vreme. Cu toate acestea, eforturile ei au fost în cele din urmă în zadar, fiindcă Leo de la Strehaia a ajuns în braţele Danei Criminala. Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, brunetă fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună. “Nu vreau copii cu Dana, nu mai sunt la vârstă potrivită, dar în rest avem, împreună, tot ce trebuie pentru a fi o familie fericită”, ne-a explicat Leo de la Strehaia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate