Leo de la Strehaia îi sare în ajutor fostei neveste, Anca! ”Nu știam că are probleme, o să o rezolv eu”

Anca de la Strehaia nu s-a prezentat la un proces pe care l-a pierdut în primă fază din cauza faptului că s-a îmbolnăvit. Fosta soție a lui Leo de la Strehaia a pierdut recent un proces cu compania de energie electrică pe motiv că nu ar fi plătit curentul mai multe luni, așa că femeia a fost executată silit pentru suma de 11.000 lei.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Pe 22 ianuarie, la recursul de la Tribunalul Strehaia, Anca nu s-a putut prezenta, pe motiv că este bolnavă, încercând, probabil, să câștige timpul necesar pentru a face rost de suma de bani de care are nevoie pentru a plăti datoria.

Citeste si: Primele imagini cu Anca de la Strehaia după ce s-a aflat că e bolnavă! Fosta soție a lui Leo trebuie să prezinte instanței înscrisuri medicale care să-i ateste suferința FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Renata Gheorghe, schimbare de look! ”Cea mai simplă metodă de a-ţi schimba look-ul fără să îţi vopseşti părul este folosirea perucilor!”

Citeste si: Nuntă mare pentru Leo de la Strehaia! ”Casă de piatră, fericire și iubire! Să vă țină 100 de ani!”

Judecătorii au ținut cont de această scuză, dar la următorul termen fosta soție a lui Leo de la Strehaia trebuie să aducă dovezi medicale ale suferinței. ”Solutia pe scurt: Admite cererea de amânare formulată de pârâtă şi acordă termen, urmând a depune pentru următorul termen înscrisuri medicale care să ateste neprezentarea la acest termen, sub sanctiunea amendării”, au anunțat judecătorii. Doar că, probabil, până atunci, problemele pe care le are Anca vor fi ca rezolvate, nu de altceva dar Leo de la Strehaia i-a promis să intervină personal.

fara descriere

”Nu știam că are probleme, o să o rezolv eu. Nu ținem prea des legătura, nu pot zice că mai suntem apropiați, dar nici nu pot să o las așa… O să îi dau eu ajutorul financiar de care are nevoie, nu îmi place să mă gândesc că nu are bani ca să plătească curentul sau mai știu eu ce… Ce a fost, a fost, dar nu putem șterge relația noastră cu buretele”, ne-a spus, generos din cale afară, Leo de la Strehaia.

 

Anca, prima nevastă a lui Leo de la Strehaia, și-a pus silicoane

Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia a şocat pe toată lumea acum un an şi jumătate după ce şi-a pus silicoane, şi-a mărit buzele, şi-a schimbat look-ul, chiar a dat jos şi straiele ţigăneşti, toate acestea pentru a-i atrage atenţia lui Leo. Cu toate acestea, eforturile ei au fost în cele din urmă în zadar, fiindcă Leo a ajuns în braţele Danei Criminala. Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, brunetă fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună. “Nu vreau copii cu Dana, nu mai sunt la vârstă potrivită, dar în rest avem, împreună, tot ce trebuie pentru a fi o familie fericită”, ne-a explicat Leo de la Strehaia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate