Leo de la Strehaia, speriat cumplit! ”Mi-e frică că o să mor, ca Maharu”

Leo de la Strehaia trece prin momente cât se poate de dificile, starea lui de sănătate fiind de-a dreptul îngrijorătoare, cu atât mai mult cu cât, de ceva vreme, fiecare noapte se dovedește a fi o încercare parcă peste măsura puterilor lui.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Afectat din cale afară de decesul lui Nicu Maharu, Leo de la Strehaia pare să fie și mai afectat de lucrurile care I se întâmplă în ultima vreme când vine vorba de sănătatea lui.

Citeste si: Leo de la Strehaia intervine în scandalul momentului și îl face praf pe Mihai Mărgineanu! ”Chiar el s-a trezit să vorbească?”

Citeste si: Leo de la Strehaia, festival de ”lăsata Secului”! Și-a pus în pericol viața de dragul rudelor! Video EXCLUSIV

Citeste si: Leo de la Strehaia nu se mai poate ridica din pat! Mama lui, ”Patroana”, e disperată VIDEO

”Mi-e tare rău. În fiecare noapte mă pun în pat și mă gândesc că ar putea să fie pentru ultima oară. Mi-e frică că o să mor, ca Maharu, așa, din senin! El era bbolnav, știam, dar nu mă așteptam să se ducă… Eu sunt grav bolnav, am mari probleme cu inima și mi-e frică că fiecare noapte e ultima. Mi-e frică că nu mă mai trezesc”, ne-a spus, în exclusivitate, Leo de la Strehaia.

Din acest motiv, recunoaște el, de ceva vreme, respectă toate indicațiile alimentare care i-au fost recomandate de medici. ”Sunt la dietă, nu mai am curaj să mănânc ceva mai gras. M-au speriat și medicii, dar cred că au dreptate, nu degeaba au făcut școală. Mi-au zis că dacă mai mănânc gras nu mai are rost să îi deranjez…”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

În altă ordine de idei, jură ”Prințul Țiganilor”, de săptămâna viitoare se va ocupa doar de sănătatea lui. ”Mă duc la Timișoara, la medicul meu, cel care m-a operat, mî internez acolo și sper să mă vindece. Oricum, am vorbit cu el, mi-a spus că trebuie să fac controlul și să îi urmez sfaturile ca poruncile din Biblie. Nu vreau să mor, așa că o să fac tot ce îmi zice el”, ne-a mai spus, cu o voce stinsă, Leo de la Strehaia.

 

Leo de la Strehaia, în pericol din cauza fumatului

Mai mult decât atât, reporterii WOWbiz.ro au aflat primii și diagnosticul pe care i l-au pus medicii. ”Am suferit un preinfarct. La mine sunt și mai periculoase asemenea situații, mai ales că am fost operat acum câțiva ani pe cord deschis, la Timișoara. Medicii au fost senzaționali, au muncit din greu să mă salveze”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Leo de la Strehaia. În altă ordine de idei, medicii l-au și certat pe Leo, atrăgându-i atenția că dacă nu le respectă indicațiile nu o să o mai ducă prea mult. ”Mi-au spus că dacă nu las țigările o pățesc. Trebuie și să mănânc de dietă, fără sare, fără grăsimi... Nu o mai duc mult dacă nu le respect indicațiile, dar mi-e mie greu să renunț la toate astea”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

 

Leo de la Strehaia, istoric medical de speriat

”Am poftit eu prea mult la tot felul de mâncăruri, iar eu nu prea am voie. Și, oricum, nu mi-am mai făcut de prea mult timp analize… Dar, dimineața mi-e cel mai greu, parcă nu îmi vine nici să mă mai trezesc. Trebuie să mă apuc, din nou, de regim, nu am ce să fac”, ne-a spus Leo de la Strehaia, în urmă cu ceva vreme, pe când se simțea foarte rău. Iar motivul este istoricul său medical, unul stufos până peste poate. Mai exact, acum cinci ani,  Leo de la Strehaia a suferit, în plină stradă, un infarct, el fiind dus de urgență la spital de un amic. Acolo, ”Prințului Țiganilor” i s-a făcut prima intervenție chirurgicală, iar după două săptămâni, la Timișoara, a suportat-o pe a doua. În plus, problemele cu diabetul îi accentuează și mai mult cele cardiace, regimul pe care trebuie să îl urmeze fiind de natură să îl țină în viață pe Leo de la Strehaia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: