Leo de la Strehaia vrea s-o arunce în stradă pe Anca! Prințul țiganilor o dă în judecată pe femeia care i-a crescut copiii! EXCLUSIV

Este scandal-monstru la Strehaia, acolo unde Leo a ajuns la cuțite cu Anca și a forțat-o pe aceasta să părăsească ”palatul”. Scandalul ar putea ajunge în instanță.

leo de la strehaia, anca de la strehaia
Autor: Radu Constantin

In articol:

Leo de la Strehaia vrea s-o dea în judecată pe Anca, mama copiilor lui, pentru că aceasta a plecat din oraș cu actele de la casă, care sunt pe numele ei.

Refugiată la Pitești, într-un apartment închiriat, alături de fiul Alin și nepoți, Anca de la Strehaia e convinsă că Leo vrea să vândă casa.

Anca de la Strehaia a fugit de acasă cu actele casei

Pe de altă parte, Anca de la Strehaia amenință că nu va renunța ușor la casă și că vine peste Leo, ajutată și de unul dintre unchii acestuia. Ea spune că imobilul este pe numele ei și are tot dreptul să locuiască acolo.

leo de la strehaia
Leo de la Strehaia pozează într-un milionar excentric

Citeste si: El este poliţistul argeşean care l-a trântit la pământ pe bătrânul care a murit sufocat. Trecutul său este unul controversat- bzi.ro

Așa cum WOWbiz.ro a scris ieri, Anca de la Strehaia a ajuns să fie proprietara casei părintești a lui Leo de la Strehaia pentru că tatăl acestuia a trecut-o pe ea în acte, înainte să moară.

Anca spune că bătrânul se temea că Leo sau mama acestuia ar putea să vândă casa și să cheltuie banii, așa cum au făcut, de altfel, cu o bună parte din averea familiei. Tocmai de aceea, tatăl lui Leo a rugat-o pe Anca de la Strehaia să aibă grijă de proprietate.

Leo vrea să anuleze actul de proprietate al Ancăi printr-o decizie judecătoreacă pe care vrea s-o inițieze în zilele următoare.

Problema este că va fi destul de greu să dovedească faptul că Anca de la Strehaia a intrat abuziv în posesia vilei.

Anca, măritată cu Leo doar după legea țigănească

Conform unor surse WOWbiz.ro, Anca de la Strehaia deține un act de vânzare-cumpărare pe respectivul imobil, care atestă faptul că a plătit o anumită sumă de bani pe el. Acest act este mult mai greu de desființat decât unul de donație pentru că este considerat rezultatul unei tranzacții.

În plus, Anca nu face parte, oficial, din familia lui Leo de la Strehaia. Acesta nu a fost niciodată căsătorită în acte cu aceasta, ei fiind soț și soție doar după legea țigănească. Din acest punct de vedere, Anca de la Strehaia poate sesiza oricând autoritățile că în vila ei se află o persoană străină, în persoana lui Leo, iar acesta ar putea fi evacuat chiar dacă se află în casa părintească.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Leo de la Strehaia, atac fără precedent la adresa Ancăi! ”E nimfomană și face și altceva (cu gura)!” Anca de la Strehaia: ”A rămas un prost, a făcut depresie la cap”

Scandal total în casa lui Leo de la Strehaia! ”Prințul Țiganilor”, criză de nervi cum nu s-a mai văzut

Leo de la Strehaia, ruptură totală de fosta nevastă, Anca! I-a luat înapoi casa: ”Să se ducă la mă-sa!”

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

Premieră în România! E vorba despre milioane de pensii. Nu s-a mai întâmplat așa ceva până acum

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Cel mai rușinos moment de la funeraliile Printului Philip. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies