Leonard Miron are pregătit locul de veci într-un cavou impresionant: “Locul meu e încă liber. Nu e nici o grabă!” FOTO

Amicii au aflat că Leonard Miron are pregătit locul de veci într-un cavou.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că Leonard Miron are pregătit locul de veci într-un cavou. Fostul prezentator de televiziune, care e stabilit în Anglia, unde este director de croazieră în cadrul unei companii, a făcut zilele trecute o vizită în oraşul natal, Piteşti, având de rezolvat mai multe treburi. (vezi cum a aflat Leonard Miron că are cancer)

Citeste si: Un celebru prezentator și-a cerut iubitul în căsătorie! Dezvăluiri incredibile

Citeste si: Leonard Miron visează de 5 ani să devină tătic! Planul eșuat al primului român din showbiz care și-a declarat apartenența sexuală

Citeste si: Ce a făcut primul și cel mai cunoscut prezentator TV care și-a mărturisit orientarea sexuală, Leonard Miron, de ziua lui de naștere! Petrecere fastuoasă cu vedete într-un local de lux din București

Leonard Miron are pregătit locul de veci într-un cavou: "Am petrecut ceva timp alături de ai mei"

„Agenda zilei: agenţi imobiliari, doctor, cimitir, acte, taxe, copii chei şi dureri de cot... literalmente”, a postat Miron. El a trecut şi pe la cimitir, reculegându-se la cavoul familiei sale, acolo unde odihnesc mama sa şi toate rudele acesteia, cei din familia Petrescu. "Am petrecut ceva timp alături de ai mei şi am realizat că locul meu e încă liber. Nu e nici o grabă!” a glumit Leonard, care are şi el loc de veci în cavou.

fara descriere

Leonard Miron are pregătit locul de veci într-un cavou: "Să fii sanatos și vesel, multe decenii de acum încolo!” 

Se ştie că Leonard Miron are pregătit locul de veci într-un cavou. “De ce ne chinuim şi urâm o viaţă întreagă când toţi vom ajunge aici?“, a filozofat Miron. „Să se odihnească în pace și să te ocrotească și inspire atunci când ai nevoie. Iar tu să fii sanatos și vesel, așa cum te știm, multe decenii de acum încolo!”, i-a transmis o amică.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate