Lider de galerie ucis cu sânge rece în mijlocul zilei. Ce afaceri "necurate" i-au cauzat moartea suporterului

Diabolik, unul dintre liderii de galerie a echipei de fotbal Lazio Roma, a fost ucis cu sânge rece în mijlocul zilei, într-un parc aflat la periferia Romei.

Distribuie pe:

fara descriere

In articol:

Presa italiană a anunțat că, Fabrizio Piscitelli, zis și "Diabolik", unul dintre șefii suporterilor din Italia, a fost ucis miercuri cu un glonț în cap într-un parc din Roma.

Liderul suporterilor la care activează și fundașul român Ștefan Radu, a fost fost rănit într-o ambuscadă, după care a decedat. Accidentul s-a produs în plină zi, în parcul Acqueducs, la periferia Romei. 

fara descriere

Citeste si: Ce i-a spus Gheorghe Dincă avocatului său! Monstrul din Caracal i-a povestit de ce a ucis-o pe Alexandra Măceșanu

Citeste si: Victor Slav și Cristina Mihaela, prezentatorii emisiunii „Îmi place dansul”, ce va fi difuzată în această toamnă la Kanal D

Citeste si: Veste tristă pentru iubitorii de muzică indie-rock. David Berman a murit

Liderul de galerie era urmărit de poliție pentru trafic de droguri

Victima era implicată în afaceri cu droguri, iar poliția avea o pistă conform căreia liderul de galerie urma să își regleze niște conturi. Agresorul a venit din spate și l-a împușcat în urechea stângă.

Diabolik şi grupul său de ultraşi, implicaţi în diverse episoade violente pe stadioane, s-a evidenţiat mai ales în 2018, când a venit cu o propunere sexistă, considerând că femeile nu trebuie să se aşeze în primele rânduri pe stadioane.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate