Liderul PSD Marcel Ciolacu, dat în judecată de un coleg de partid! Dorel Căprar este fostul șef al PSD Arad

Tribunalul București are pe rol, pe 14 iulie, procesul deschis PSD și liderului PSD Marcel Ciolacu de către Dorel Căprar, fostul șef al filialei PSD Arad.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Tribunalul București are pe rol, pe 14 iulie, procesul deschis PSD și liderului PSD Marcel Ciolacu de către deputatul Dorel Căprar, fostul șef al filialei PSD Arad.

”Ce-avem noi aici? Avem una bucată țară, neprețuită, pentru mine și mulți alți români, monedă de schimb pentru alții, printre care și Marcel Ciolacu, țară negociată, răstignită și dată pe bucăți. Adoptarea tacită a proiectului de lege care acordă AUTONOMIE așa-zisului Ținut Secuiesc este o chestiune nu doar extrem de gravă din toate punctele de vedere, ci și o trădare asupra suveranității naționale a statului român”, a scris Căprar pe Facebook.

fara descriere

El spunea că „în acest moment PSD-ul condus de Ciolacu şi Stănescu, conduşi şi ei la rândul lor de cine ştie cine, au vândut interesele naționale ale României, au rupt țara în favoarea intereselor de grup ale marelui strateg Ciolacu si complicilor lui, așa cum a respectat democrația și la Arad, în cadrul PSD, tot așa și acum, fără să clipească, aruncă țara în mâinile unor grupuri de interese”.

Citeste si: Guvernul prezintă Planul Național de investiții și Relansare Economică

Citeste si: Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, mesaj dur pentru cei care nu cred în coronavirus: „I-aş ruga să treacă prin spitale sau pe la UPU şi atunci vor vedea”

”De ce ne vinzi, Marcele? De ce vinzi țara? Care sunt interesele tale? Dacă te uiți în oglindă ești mulțumit de ceea ce vezi? Marcel Ciolacu dovedește încă o dată că nu are cum să conteze pentru el statutul PSD dacă nu contează integritatea țării (...) Colegilor din PSD le spun că partidul va muri pe mâna acestui vânzător de țară și de neam”, afirma în aprilie Căprar, ca răspuns la afirmațiile lui Ciolacu, cel care solicitase schimbarea lui Căprar din funcția de lider al filialei Arad după ce acesta fusese trimis în judecată de DNA Timișoara, într-un dosar de corupție, fiind cercetat pentru 17 infracțiuni. 

fara descriere

Citește CONTINUAREA pe știrilekanald.ro! 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate