Lidia Buble a dat explicaţia pe care o aşteptau toţi. Vezi de ce nu a vrut tatăl ei nici în ruptul capului să-l cunoască pe Răzvan. Ce trebuie să facă prezentatorul să intre în graţiile "socrului"?

Lidia Buble, află de ce nu vrea tatăl ei să-l cunoască pe Răzvan. Explicaţia e incredibilă.

Autor: Lili Lascar

Lidia Buble şi Răzvan Simion formează un cuplu de mai bine de trei ani. La începutul relaţiei s-au confruntat cu numeroase atacuri şi răutăţi, mulţi condamnându-i că ar fi început relaţia înainte de divorţul prezentatorului tv. Au crezut însă în iubirea lor, au trecut peste toate piedicile, iar acum sunt o pereche atât pe plan profesional cât şi pe plan personal.

" Nu mai pot să-mi imaginez viaţa fără Răzvan. Am senzaţia că suntem dintotdeauna împreună. De un an şi jumătate îmi este şi manager, am încredere oarbă în el. Îl iubesc şi nu mă văd fără el", a declarat Lidia Buble pentru revista VIVA!

Ei bine, deşi pare incredibil, Răzvan nu i-a cunoscut încă pe părinţii iubitei lui. În ciuda faptului că trăiesc ca şi când ar fi căsătoriţi, ba mai mult, plănuiesc să devină părinţi, colegul de platou al lui Dani Oţil nu a vorbit niciodată cu viitorii socri.

Lidia Buble, află de ce nu vrea tatăl ei să-l cunoască pe Răzvan. "Tati ştie despre el şi despre relaţia noastră"

Cârcotaşii s-ar grăbi să spună, probabil, că sigur tatăl artistei nu este de acord cu relaţia fiicei lui. Explicaţia este însă cu totul alta şi a dat-o, recent, chiar frumoasa Lidia.

" Părinţii mei nu l-au cunoscut pe Răzvan pentru că noi avem o regulă în familie. Toţi cumnaţii mei l-au cunoscut pe tati doar în momentul în care i-au cerut, oficial, mâna surorilor mele.

Nu mai devreme. Tatăl meu se ataşează repede de oameni şi nu ar vrea să prindă drag de un barbat din vieţile noastre decât daca e sigur ca va fi acolo pentru totdeauna. Tati ştie de Răzvan şi despre relaţia noastră, dar a zis că vrea să îl vada şi să stea de vorbă cu el doar când îmi va cere mâna. Răzvan înţelege şi respectă alegerea părinţilor mei. Nu a mai auzit aşa ceva, dar i se pare corect", a spus Lidia recent.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adevărul despre relaţia dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion. Vezi cum reuşeşte prezentatorul tv să o enerveze la culme pe iubita lui. "E prea cicălitor"

Iulia Albu, comentariu halucinant despre Lidia Buble. Fashion editor-ul a desfiinţat-o pe iubita lui Răzvan Simion

Lidia Buble: "De ce sa fie greu sa zici 'te iubesc'? De ce sa te complici atunci cand vrei sa spui 'mi-e dor'?

Răzvan Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”?

Se ridică restricţiile. Acest lucru nu va mai fi interzis. Chiar acum se pregătesc

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Germania declară "război" Ungariei! Toate tunurile pe Orbán

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies