Lidia Buble a eșuat în dragoste cu Răzvan Simion, dar afacerile îi merg mai bine ca niciodată! Vezi câți bani a câștigat cântăreața!

Lidia Buble o duce excelent cu banii pe care îi câștigă din activitatea artistică.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Lidia Buble o duce excelent cu banii, într-o perioadă complicată pentru ea, când sunt semne tot mai clare că s-a despărțit de Răzvan Simion. Cântăreaţa deţine firma “Lidia Buble Art SRL”, prin care îşi desfăşoară activitatea muzicală, societatea comercială fiind înfiinţată pe 23 noiembrie 2017. (vezi care a fost prima reacție a Lidiei Buble după ce s-a despărțit de Răzvan Simion)

Citeste si: Concurentul de la "Survivor România" cu care Lidia Buble ar fi avut o relație de 4 ani. Aveau planuri de nuntă, dar totul s-a destrămat. Care a fost motivul?

Citeste si: Lidia Buble, interzis de sexy în vacanța fără Răzvan Simion! Cu cine a mers la mii de kilometri distanță

Citeste si: Lidia Buble, dezvăluiri incendiare despre relația cu Răzvan Simion! „Ieșim din carantină cu un bebeluș”

Deşi firma a avut doar o lună de activitate în 2017, aceasta a bifat un profit net de 111.441 de lei, adică aproximativ 24.000 de euro. Anul 2018 nu a reprezentat un succes din punct de vedere financiar, deoarece profitul net al “Lidia Buble Art SRL” a fost de doar 62.104 lei, ceea ce înseamnă că, în cele 12 luni din 2018, a cîștigat de două ori mai puțin decât o făcuse într-o lună, în 2017.

Afacerile Lidiei Buble merg mai bine ca niciodată. Profitul a fost de 3 ori mai mare decât în 2018

Ultimele rezultate de la Ministerul de Finanțe, valabile pentru 2019, arată că firma lui Lidia Buble s-a redresat. Asfel, s-a înregistrat un profit net de 198.824 de lei, aproximativ 40.000 e euro, de trei ori mai mare decât cel bifat în 2018. Firma are datorii foarte mici, de 1.155 lei la finalul lui 2019. Dacă din punct de vedere finanicar o duce bine, Lidia stă mai rău din punct de vedere sentimental.

În ultima vreme au apărut tot mai multe detalii care arată că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit. Problemele între cei doi ar fi apărut la scurt timp după ce prezentatorul tv a fost surprins în compania unei roșcate căreia i-a dus mâncare la pachet. Și cu toate că după ce au apărut respectivele imagini, Lidia și Răzvan au stat față în față în emisiunea pe care acesta o prezintă, se putea observa o răceală între cei doi iubiți.

fara descriere

Afacerile Lidiei Buble merg mai bine ca niciodată. A șters toate pozele cu Răzvan

Mai mult decât atât, Lidia a luat o decizie care a amplificat zvonul despărțirii. Artista a plecat la Deva pentru o perioadă, acolo unde locuiesc părinții ei. Acum, ruptura dintre cei doi pare un lucru cert, mai ales că nu se mai urmăresc pe Instagram, iar cântăreața a șters toate fotografiile în care apărea alături de Răzvan. 

După ce s-au redeschis terasele, Lidia Buble a fost surprinsă în oraș și nu părea afectată de situația în care se află, iar dacă până acum blondina apărea mereu în preajma iubitului ei, iată că acum cântăreața a ieșit cu una dintre cele mai bune prietene și sora acesteia, la o terasă din București. Alături de fete se afla și dansatorul Emil Rengle.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate