Lidia Buble, audiată de DIICOT după ce ar fi mituit doi agenți de la Rutieră! Cum s-a aflat totul

Agenții au oprit-o în trafic pe artistă și i-au cerut să sufle în etilotest, moment în care Lidia Buble le-a oferit o sumă de bani.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Lidia Buble a încălcat legea, iar acum a fost audiată de oamenii legii. Aceasta at fi mituit doi agenți de poliție care au verificat-o în trafic, iar artista ar fi scăpat basma curată dacă nu ar fi povestit totul unui amic.

Aceasta a fost chemată la DIICOT pentru a da explicații pentru gestul făcut. Iată cum s-ar fi întâmplat totul! 

Lidia Buble

Lidia Buble

[Sursa foto: Instagram]

Lidia Buble ar fi mituit doi polițiști care au vrut să o testeze cu atilotestul. Cum a intrat DIICOT pe fir

Lidia Buble se află în prim-planul unuei situații destul de neplăcute. Aceasta a fost chemată de DIICOT pentru a da explicații, după ce, în urmă cu ceva timp, aceasta a mituit doi agenți de la Brigada Rutieră care au oprit-o în trafic pentru un control. Artista se înrepta spre locuința ei din București la acel moment. Cei doi polițiști i-ar fi cerut acesteia să sufle în etilotest, însă a refuzat și a sunat un prieten căruia i-a cerut sfatul pentru a ieși din această situație, semn că ar fi consumat băuturi alcoolice și încerca să evite sancțiunile. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Tatăl Lidiei Buble nu vrea să îl cunoască pe Harlys Becerra. Care este motivul pentru care bărbatul nu se simte pregătit să îl vadă încă pe actor?

Amicul a îndemnat-o pe artistă să le ofere o sumă de bani celor doi agenți de la Rutieră, iar ei să sară peste această procedură. Zis și făcut! Cei doi agenți ar fi acceptat banii, iar Lidia Buble și-a văzut în continuare de drum, dar nu înainte să-și sune prietenul și să-i povestească cu lux de amănunte

cum s-a desfășurat totul. 

Citeste si: Lidia Buble și Harlys Becerra, probleme în paradis? Ce detaliu i-a dat de gol?

Atât ea, cât și oamenii legii ar fi scăpat basma curată, dacă telefonul amicului artistei nu ar fi fost pus sub monitorizat la solicitarea DIICOT, în contextul unei anchete care privea presupuse infracțiuni asemănătoare criminalității organizate. Procurorii din cadrul DIICOT au deschis un dosar de corupție în care sunt vizate fapte de instigare, dare și luare de mită, potrivit informațiilor furnizate de gândul.ro. 

Lidia Buble

Lidia Buble

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies