Lidia Fecioru este în doliu, după moartea surorii sale: ”Te rog să mă ierți că am ajuns târziu la tine”

Lidia Fecioru este în doliu, după moartea surorii ei. A transmis un mesaj cutremurător.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Bioterapeutul Lidia Fecioru este în doliu, după moartea surorii sale, după o lungă suferință. Ea și sora sa au avut o relație extraordinar de apropiată. Lidia Fecioru a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

  „Frumoasa mea soră. Te rog să mă ierți că am ajuns târziu la tine, nu am mai putut face nimic să te conving să mai rămâi în viață! Ne-ai fost soră și mamă! Eu promit că voi fi la straja sufletului tău. Așa cum tu m-ai legănat când eu eram un nasture de om, și tu cât un pitic! Ești cu mine în suflet la fiecare pas, Dumnezeu să te odihneacă în pace, ai trecut în rândul celor veșnici pe uși străine, pentru un trăi mai bun”, a scris Lidia Fecioru pe contul personal de Facebook.

  Citeste si: Rezultate alegeri prezidențiale 2019. Dan Barna: După cum arată estimările, jucăm la câteva mii de voturi

  Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019 - BEC: Prezenţa la vot la ora 18:00 – 42,19%

  Citeste si: Andreea Mantea i-a speriat pe concurenții de la Puterea Dragostei: ”Ricardo, ești descalificat!” Manuela a primit cartonaș galben

  Parapsihologul Lidia Fecioru: "De trei vieti incoace ma ocup cu asta" 

  Intr-un interviu mai vechi, bioterapeuta povesteste ca facultatea nu a ajutat-o prea mult si motivul a fost descoperit chiar de profesorii ei. “Aveam, tot timpul, senzatia ca stiu toate cursurile, in amanunt, ca le-am mai invatat candva. Cand mi s-a facut astrograma, s-a vazut, acolo, ca de trei vieti incoace ma ocup cu asta. Probabil ca de aceea stiu o groaza de lucruri pe care nu le-am citit, nu le-am invatat nicaieri in viata asta. Dar le stiu, pur si simplu!”, a povestit parapsihologul Lidia Fecioru.

  Dupa 1991, Lidia Fecioru s-a mutat in Romania, unde are propriul cabinet de bioterapie si medicina alternativa, dar apare si mereu la diverse emisiuni tv in calitate de parapsiholog.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate