Ligi de la Puterea Dragostei crede că toți băieții din casă o plac: „Am intuiție foarte bună”

Ligi de la Puterea Dragostei i-a spus Andreei Mantea că, după ce a interacționat cu toți băieții, crede că toți o plac. Blonda se bazează pe intuiție.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ligi de la Puterea Dragostei este, cu siguranță, una dintre cele mai sexy tinere care au intrat în emisiune pentru a-și găsi jumătatea. Blondina are un trup perfect și chiar le-a spus celorlalți concurenți că este pasionat de sport și că merge deseori la sală.

fara descriere

Una dintre provocările lansate de Andreea Mantea a fost ca fiecare dintre fete3 să meargă pe rând în casa băieților și să-i privească în ochi pentru a-și da seama dacă are o conexiune aparte cu vreunul dintre ei. Tânăra de 27 de ani a declarat după această experiență că din partea ei nu a existat o atracție aparte pentru un concurent anume. În schimb, intuiția i-a spus că cei mai mulți sau chiar toți băieții simt ceva pentru ea.

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei, în lacrimi! Concurenta nu mai suportă reproșurile colegilor care îi spun mereu să tacă

Citeste si: Pe Livian de la Puterea Dragostei îl așteptă iubita acasă? Ce i-a promis concurentul înainte de intrarea în casă

Citeste si: Deea de la Puterea Dragostei spune adevărul despre bărbatul cu care a apărut în ultima vreme ”Nu e...”

„Eu am simți din partea lor decât din partea mea, am simțit la majoritatea. Nu vreau să spun despre cine e vorba, nu așl vrea să mă pronunț și să greșesc și apoi să se supere băieții pe mine, să creadă că sunt prea plină de mine. Am o intuiție foarte bună și, de regulă, instinctul nu mă înșală niciodată. Am simțit de la toți în aceeși măsură”, a spus Ligi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate