Ligi de la Puterea Dragostei, dezvăluiri șocante despre trecutul amoros! Ce a putut să-i facă fostul iubit

Ligi, una dintre concurentele de la Puterea Dragostei, a vorbit despre trecutul ei amoros. Le-a povestit fetelor desper fostul iubit.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Ligi de la Puterea Dragostei a făcut, în timpul unei conversații cu celelalte fete din casă, dezvăluiri despre fosta relație. Blondina a fost înșelată de iubitul ei de șase ori, spune era, acesta fiind unul dintre motivele care au determinat-o să nu mai continue povestea cu el.

„A fost o chestie de care nu vreau să-mi amintesc, un om care mi-a făcut foarte mult rău, din punct de vedere sentimental. Am fost înșelată de cel puțin șase ori și, de câte ori îi spuneam, zicea ca sunt paranoica, că eu caut scandal. Dar eu eu simt. Și într-o prietenie simt dacă vrei să mă joci”, a declarat Ligi despre trecutul ei amoros.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, declarație neașteptată! La câteva zile după marea finală, a dat cărțile pe față: „O să-mi fie dor de tine”

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Ligi de la Puterea Dragostei a răbufnit în emisiune

„Mi se pare că facem confuzie între ceea ce e aici și ceea ce aduce ea. Lăsați-mă, vă rog, să răspund că deja nu mai pot. De când am venit, mereu e o persoană care se bagă peste mine. Nu am venit aici să ne etalăm studiile, care cât e de tare, care cât e de slabă. Am venit aici pentru dragoste, iar cine nu înțelege acest lucru, ar trebui să părăsească emisiunea și să lase locul altor oameni care poate sunt mai interesați și care chiar vor chestia asta.

Mi se pare trist să blocăm un loc și nu mă refer strict la Mariana. Poate sunt oameni care chiar pot oferi lucruri frumoase și interesante. De ce să stăm să asistăm la niște copilărisme? Nu vreau să mă pronunț, dar, din păcate, și Mariana se numără printre cei la care fac referire. E foarte trist. Cred că toate avem ceva cu care să ne mândrim. Cred că avem mai multe și nu am venit aici să arătăm care este mai tare”, a spus Ligi, vizibil deranjată de faptul că a fost mereu întreruptă de Mariana când voia să vorbească, dar și de faptul că tânăra din Republica Moldova pare că vrea să vorbească mai mult despre titlurile de miss pe care le-a câștigat, decât despre orice altceva”, a spus Ligi.

„Ai vorbit foarte frumos, mă bucur că ai vorbit”, i-a spus Andreea Mantea. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Andreea Marin, noi declarații despre divorțul de Bănică Jr.! De ce n-au mai continuat împreună și cum i-a spus, de fapt, Violetei că se desparte de tatăl ei

Andreea Mantea intervine în conflictul dintre fetele de la Puterea Dragostei! Mariana nu mai are voie cu titlurile de miss în emisiune: „E destul!”

Cum petrecea Leo de la Strehaia înainte ca fiul lui să fie săltat de procurori! Declarații bombă cu privire la dosarul care îi provoacă palpitații ”Prințului Țiganilor”

Bombă în lumea showbiz-ului internațional! Mădălina Ghenea s-a logodit!

Lidia Buble spune tot adevărul despre despărțirea de Răzvan Simion. Ce a dăunat iremediabil relației

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies