Ligi de la Puterea Dragostei, dezvăluiri șocante despre trecutul amoros! Ce a putut să-i facă fostul iubit

Ligi, una dintre concurentele de la Puterea Dragostei, a vorbit despre trecutul ei amoros. Le-a povestit fetelor desper fostul iubit.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ligi de la Puterea Dragostei a făcut, în timpul unei conversații cu celelalte fete din casă, dezvăluiri despre fosta relație. Blondina a fost înșelată de iubitul ei de șase ori, spune era, acesta fiind unul dintre motivele care au determinat-o să nu mai continue povestea cu el.

„A fost o chestie de care nu vreau să-mi amintesc, un om care mi-a făcut foarte mult rău, din punct de vedere sentimental. Am fost înșelată de cel puțin șase ori și, de câte ori îi spuneam, zicea ca sunt paranoica, că eu caut scandal. Dar eu eu simt. Și într-o prietenie simt dacă vrei să mă joci”, a declarat Ligi despre trecutul ei amoros.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, declarație neașteptată! La câteva zile după marea finală, a dat cărțile pe față: „O să-mi fie dor de tine”

Ligi de la Puterea Dragostei a răbufnit în emisiune

„Mi se pare că facem confuzie între ceea ce e aici și ceea ce aduce ea. Lăsați-mă, vă rog, să răspund că deja nu mai pot. De când am venit, mereu e o persoană care se bagă peste mine. Nu am venit aici să ne etalăm studiile, care cât e de tare, care cât e de slabă. Am venit aici pentru dragoste, iar cine nu înțelege acest lucru, ar trebui să părăsească emisiunea și să lase locul altor oameni care poate sunt mai interesați și care chiar vor chestia asta.

fara descriere

Mi se pare trist să blocăm un loc și nu mă refer strict la Mariana. Poate sunt oameni care chiar pot oferi lucruri frumoase și interesante. De ce să stăm să asistăm la niște copilărisme? Nu vreau să mă pronunț, dar, din păcate, și Mariana se numără printre cei la care fac referire. E foarte trist. Cred că toate avem ceva cu care să ne mândrim. Cred că avem mai multe și nu am venit aici să arătăm care este mai tare”, a spus Ligi, vizibil deranjată de faptul că a fost mereu întreruptă de Mariana când voia să vorbească, dar și de faptul că tânăra din Republica Moldova pare că vrea să vorbească mai mult despre titlurile de miss pe care le-a câștigat, decât despre orice altceva”, a spus Ligi.

„Ai vorbit foarte frumos, mă bucur că ai vorbit”, i-a spus Andreea Mantea. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate