Roxana de la Puterea Dragostei, declarație neașteptată! La câteva zile după marea finală, a dat cărțile pe față: „O să-mi fie dor de tine”

După marea finală a emisiunii Puterea Dragostei, Roxana a recunoscut că îi este dor de Beni. Concurenta a făcut o declarație neașteptată.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Roxana de la Puterea Dragostei a fost, de-a lungul participării ei în emisiune, una dintre cele mai controversate concurente. Tânără s-a făcut remarcată prin frumusețea ei, dar și prin faptul că este una dintre cele mai vulcanice personaje care au pășit în casa din Istanbul.

Roxana a format un cuplu cu Andy, apoi s-a îndrăgostit fulgerător de grecul Alexander și și-a găsit liniștea pentru o scurtă perioadă de timp în brațele lui Bogdan Mocanu. După despărțirea de el, a fost într-o relație cu Iancu Sterp, dar nici această poveste nu a durat foarte mult timp.

Citeste si: Apelul disperat al unei mame! Nu-și dorește decât un trai decent pentru copiii ei: „Nu dorim bani. Dacă doriți, pot veni să fac curat”

Citeste si: Comentariile pline de venin făcute de Adrian și None de la Puterea dragostei după ce Bianca a câștigat premiul cel mare! "Cu banii ăia poate să-mi facă..."

Citeste si: Imaginile șocante care demonstrează că Prodanca și Reghe nu s-au despărțit?! Avem tot filmul incendiar de acum câteva zile, atunci când cei doi s-au distrat la lăutari! Ce melodie i-a dedicat atunci soțul | EXCLUSIV

Roxana de la Puterea Dragostei: „O să-mi fie dor”

Roxana s-a întors în România fără să formeze un cuplu cu vreunul dintre băieții pe care i-a plăcut, dar a legat prietenii frumoase. Unul dintre concurenții cu care a rămas în relații bune este Beni. „O sa mi fie dor de tine🤣💪🏾😎🤫”, a scris ea pe Instagram în dreptul unor fotografii cu ei doi la mare.

Citeste si: Mesajul Biancăi de la Puterea dragostei după prima ediție din sezonul al doilea - De ce s-a întors, de fapt, în emisiunea de la Kanal D

Citeste si: EL este noul iubit al Deei de la "Puterea dragostei 1". Fanii, în delir! "În sfârșit! Bravo, Deea"

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate