Lili Sandu, ajutor de bucatar pentru mama sa, de Sarbatori. Ce bautura alcoolica prefera in locul vinului fiert

Craciunul este o sarbatoare pe care majoritatea vedetelor noastre o sarbatoresc acasa, in sanul familiei. Este si cazul actritei Lili Sandu.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Anul acesta, ca de fiecare dată, petrec Crăciunul alături de familie. Sărbătoarea Crăciunului este preferata mea, ma reîntoarce mereu la copilărie, la oamenii dragi, la cei pe care i-am pierdut, la tradiţiile familiei mele şi la revederea cu Moş Crăciun care mă face mereu să mă bucur ca un copil", spune actrita.

“De sărbători, mama este cea care se ocupă de meniu. Eu sunt doar ajutor de bucătar. Gust câte puţin din fiecare specialitate pentru că, pentru mama nu există scuze legate de vreun regim vegan, vegetarian pe care eu l-aş avea şi pe bună dreptate, găteşte atât de bine încât nu pot rezista tentaţiei. Cozonacul şi tortul sunt preferatele mele", marturiseste vedeta.

Intr-o postare pe blogul ei, Lili Sandu a marturisit ca este fan Hot Teddy, o bautura calda de Craciun pe care o poti face acasa. (Super cocktail de Sarbatori! Cum prepari la tine acasa un HOT TEDDY - VIDEO)fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate