Lili Sandu, gravidă și goală în cadă! Bruneta arată demențial în sarcină

Lili Sandu și-a tachinat fanii de pe Instagram cu o nouă ipostază din timpul sarcinii.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere
Frumusețea naturală a lui Lili Sandu a fost mereu apreciată de admiratorii ei.
De când a anunțat că urmează să devină mamă, bruneta pare că radiază pur și simplu.
Extrem de confortabilă în pielea ei, Lili Sandu se bucură de noile ei rotunjimi dobândite în sarcină și nu se ferește deloc să își afișeze trupul.
Mai mult, Lili le-a oferit internauților o priveliște care le-a pus imaginația la încercare, după ce s-a fotografit în timp ce stătea goală, în cadă, delectându-se cu multă spumă în jurul ei.


In articol:

fara descriere

S-a îngrășat 11 kilograme în timpul sarcinii

De când a rămas însărcinată, Lili Sandu a continuat să ducă un stil de viață sănătos, însă nu chiar atât de activ, din cauza restricțiilor din pandemie.

fara descriere

"Avem o viață înainte să fim împreună. Este destul de complicat, dar mă bucur că o am pe mama la mine. Îmi satisfac plăcerile culinare acum. A fost o perioadă destul de dificilă, dar acum suntem bine. Îi multumim lui Dumnezeu că nu există niciun caz COVID în familiile noastre. În cazul nostru, sarcina este un miracol de la Dumnezeu. M-am îngrășat 11 kilograme acum, dar nu mi-ar fi plăcut să trec prin sarcina asta cu supă. Asta nu înseamnă că trebuie să rup frigiderul în două, dar mă simt mult mai frumoasă și femeie acum. Bine, soțul spune că acum are o altă femeie lângă el, mi-au crescut sânii foarte mult. Cred că niciun bărbat nu se plânge de asta”, este o parte din interviul oferit de Lili Sandu lui Teo.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate