Live stream "Doctorul minune", vineri, 3 decembrie 2021. Episodul nou poate fi vizionat live online

Live stream "Doctorul minune", vineri, 3 decembrie 2021. Aici poți viziona episodul nou live online.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Live stream "Doctorul minune" vineri, 3 decembrie 2021. Întâmplările tensionate și pline de disperare din "Doctorul minune" pot fi vizionate online de pe telefon, tabletă sau laptop.

Live stream "Doctorul minune" 3 decembrie 2021

Live stream "Doctorul minune", vineri, 3 decembrie 2021. Episodul nou poate fi vizionat live online

Live stream "Doctorul minune", vineri, 3 decembrie 2021

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Episodul nou din "Doctorul minune" din această seară, 3 decembrie 2021, poate fi vizionat online.

Citeste si: Când e ultimul episod din "Doctorul minune". Serialul fenomen se apropie de final

Pentru Doruk urmează zile foarte grele. Rezidentul urmează a fi operat, iar intervenția pe care trebuie să o facă îi pune viața în pericol. Ali încearcă să-i fie alături colegului i prietenului său, însă îi este dificil, cunoscând foarte bine riscurile acestei operații pentru Doruk. Spre surprinderea lui Ali, Doruk îi cere acestuia să decidă în locul lui. AICI poți să vezi live online "Doctorul minune"!

Dr. Ferman luptă pentru o pacientă în stare gravă, care nu mai poate fi ajutată din punct de vedere medical. Acesta îi cere sprijinul lui Vuslat pentru a-i permite să o țină pe femeia suferinda în spital, în îngrijire paleativă.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Și asta nu e tot! Sătul de anumite decizii pe care parte din conducerea spitalului le-a luat, în ultimul timp, Dr. Ferman se revoltă considerând că deciziile luate îi <aruncă> în stradă pe pacienții grav bolnavi, dar și săraci. Fără să stea pe gânduri, Ferman ia o decizie radicală.

Citeste si: Când se termină "Doctorul minune". Sunt ultimele episoade din serialul fenomen

Nu ratați în această seară un nou episod din "Doctorul minune", de la ora 20:00, la Kanal D și live stream "Doctorul minune" pe kanald.ro.

Ultimele episoade din "Doctorul minune"

Live stream "Doctorul minune", vineri, 3 decembrie 2021. Episodul nou poate fi vizionat live online

Live stream "Doctorul minune", vineri, 3 decembrie 2021

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Serialul "Doctorul minune" se apropie de final. Povestea sensibilă și actuală a unui tânăr diagnosticat cu autism care reușește să facă adevărate minuni și să salveze vieți va prezenta o surpriză uriașă la finalul serialului.

Impresionanta producție “Doctorul minune” a înregistrat un succes răsunător în Turcia. De asemenea producția a avut succes în peste 30 de țări, printre care Spania, Grecia, Bulgaria, Israel, Mexic, Ungaria, Columbia, Argentina, Macedonia e.t.c.

Citeste si: Așteptarea a luat sfârșit! “Prizoniera destinului” revine în casele telespectatorilor cu noi episoade, din 8 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D

Personajul central al serialului este Ali (interpretat de actorul Taner Ölmez), un tânăr care, respins de propria sa familie, de la o vârstă fragedă, a crescut într-un sistem rigid, instituționalizat. Cu o inteligență sclipitoare și dorința de a-și ajuta semenii, Ali devine medic și astfel îi va face pe oameni să îl iubească și să îl aprecieze la adevărata sa valoare.

Povestea se va termina în câteva zile și la Kanal D va începe o nouă producție de excepție "Prizoniera destinului".

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies