Livian de la Puterea dragostei, declarații despre o posibilă relație cu Ella: "Se supără Jador, dar dacă e să fie ceva..."

Livian de la Puterea dragostei a făcut declarații neașteptate la puțin timp după despărțirea definitivă de Bianca.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Livian de la Puterea dragostei, declarații despre o posibilă relație cu Ella:


In articol:

Livian, concurent la Puterea dragostei, începe să o uite pe Bianca, fata pe care a avut-o alături luni de zile. Acesta a început să-și îndrepte atenția către alte fete din casa Puterea dragostei. Cele luate în vizor sunt Ligi și Ella, fosta iubită a lui Jador, prietenul său.

Livian susține că se simte atras de Ella, însă pentru a încerca să aibă o relație cu ea este nevoie de acordul lui Jador, prietenul său.

Livian de la Puterea dragostei, declarații despre  Ella

"Am o întrebare pentru voi. Cu cine credeți că m-aș potrivi din casă? Trecem printr-o perioadă grea. Și eu și Bianca. Ajungem la ideea că noi doi nu putem rezona ca și cuplu. Am o ciudă pe ea din cauza asta. Nu e nici vina ei și nici vina mea.

Citeste si: Secretele relației ascunse dintre Ciprian Marica și Bianca Drăgușanu! S-au întâlnit la un hotel retras de cinci stele din Antalya și s-au bucurat de două zile superbe

Citeste si: Dezvăluirile șocante pe care Smiley nu ar vrea să le audă! Gina Pistol s-a iubit cu Ciprian Marica în Germania!

Citeste si: S-a terminat cu Vulpița? Mirela Vaida a făcut anunțul: „Nu mai suport nici eu atâtea scandaluri”

Eu nu mă pot asocia acum cu altă fată. Urmează să vă dezvălui picanterii. Ligi, Ella.

Vreau să știu ce părere aveți despre Ligi. O să vă zic și părerea mea. Eu cred că este o fată foarte cizelată, educată, răbdătoare. Are foarte multe calități. Momentan nu știu dacă poate fi ceva mai mult între noi. E o fată faină, Ligi.", a spus Livian într-un live pe Youtube. 

Livian de la Puterea dragostei, declarații despre o posibilă relație cu Ella:

Livian are nevoie de acordul lui Jador pentru a încerca o relație cu Ella

"Dacă ar fi să fiu cu Ella trebuie să cer acord. Ella e de acolo, din Cluj. Dar dacă ar fi să fie ceva, se supără Jador. Trebuie să-l sun să-i cer aprobarea. Să-i spun, că dacă e să fie ceva, el trebuie să fie de acord.", a mai spus Livian într-un live pe Youtube.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate