Livian de la ”Puterea Dragostei”, declarații emoționante despre tatăl său! Cum s-a împăcat cu Nelson Mondialul după scandalul cu Bianca

Nelson Mondialul, tatăl lui Livian de la ”Puterea Dragostei” a făcut, de curând, o serie de declarații cu privire la Bianca, ”Vulpița” cu care se iubește fiul său, interpretate de unii ca atacuri la adresa brunetei.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Din acest motiv, Livian de la ”Puterea Dragostei” a reacționat și, fără să se teamă vreo secundă de reacția tatălui său, l-a înfruntat și i-a luat apărarea Biancăi, încercând totodată să împace cele două părți implicate.

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei” i-a spus lui Livian, verde-n față, care îi sunt defectele. Reacția halucinantă a "Lupului"

Citeste si: După ce Nelson Mondialul a atacat-o pe Bianca de la ”Puterea Dragostei”, Roxana face și ea praf cuplul brunetei cu Livian! ”Nu cred în ei” EXCLUSIV

Citeste si: Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament- bzi.ro

Citeste si: Livian de la ”Puterea Dragostei”, pus într-o situație imposibilă de tatăl lui! Ce a replicat iubitul Biancăi la reproșurile lui Nelson Mondialul și cum și-a apărat ”Vulpița”!

Acum însă, după ce scandalul s-a mai stins, iar părțile par să se fi împăcat, Livian de la ”Puterea Dragostei” a făcut o serie de declarații emoționante despre tatăl său, explicând totodată motivele lui nelson Mondialul de a o ataca pe iubita lui, simpatica Bianca. ” Tata îmi vrea binele... El a avut un stil mai dubios de abordare, dar nu am fost supărat pe el. Iar să știu că tata este supărat din cauza mea, că e răvășit, că e agitat, nu îmi place deloc.

(...) Relația dintre mine și el este una foarte frumoasă. Dar e și foarte diferită față de altele, e foarte specială. Cu el, trebuie să o iau banditește...”, explică Livian de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult decât atât, acum Livian de la ”Puterea Dragostei” este convins că tatăl său a verificat-o, de fapt, pe Bianca. ”Probabil el nu are cea mai bună părere despre Bianca, dar asta pentru că nu o cunoaște, pentru că o vede din ceea ce se vede la televizor, că a văzut când a greșit, dar totuși, toată
lumea greșește. Nu zic, dar tata a vrut să dea niște ”controale”, mai directe... A vrut să vadă cum se comportă Bianca la presiune. A vrut să vadă dacă faptul că el nu o agrează o îndepărtează de mine, că vrea să vadă dacă rămâne cu mine, dacă chiar mă iubește. Și, într-un final, nu știu dacă a ajuns la ideea că da, dar oricum a primit niște răspunsuri la această întrebare.
Răspunsuri care l-au calmat, dar, repet, nimic nu e bătut în cuie”
, mai spune Livian de la ”Puterea Dragostei”.

În plus, recunoaște Livian de la ”Puterea Dragostei”, gesturile făcute de tatăl său l-au emoționat la mazximum, considerând că Nelson Mondialul a făcut sacrificii cât se poate de serioase pentru a o supune la teste pe Bianca. ”Tata a renunțat la imaginea lui, nu a fost curios de ce imagine își face, doar ca să vadă cum e cu Bianca... Iar ăsta e un mic sacrificiu ce a făcut pentru mine, sunt altele mai mari. Iar asta m-a emoționat... Mă înmoaie foarte tare  aceste lucruri, este unul dintre cele mai de preț lucruri ca tu, ca om, să renunți la imaginea ta, să nu fii curios de ce zice lumea de tine, doar ca să vezi dacă e bine ceea ce urmează să facă copilul tău...”, a mai spus Livian de la ”Puterea Dragostei”. Și, în încheiere, cu lacrimi în ochi, a spus totul despre ce simte pentru tatăl său: ”El e un om cu sufletul de aur... Și îl iubesc, îl iubesc că e tata și datorită lui sunt și ce sunt astăzi!”.

Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” negociază deja și numele copilului

Așa cum se întâmplă în orice cuplu care își dorește copii, inevitabil se ajunge la discuția despre nume, iar armonia dintre Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” se spulberă imediat. ”Aș fi nebună să accept ideile pe care le are Livian. Bine, eu încă sper că glumește cu numele pe care vrea să îl dea copilului nostru dacă va fi băiat. Adică, vrea să îl numească Aifam. Aifam Nelson Pop, ca să fie deja din generație în generație numele. Cu Nelson Pop nu am nicio problemă, ar fi culmea, dar cum să îi spui copilului Aifam, adică Mafia, dar scris invers?”, ne-a dezvăluit, râzând, Bianca de la ”Puterea Dragostei” despre planurile cu Livian.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Culiță Sterp i-a dat unfollow Irishei! Prima reacție a Faimoasei de la Survivor România: „Ești tras la răspundere”

Liviu Vârciu, reacție nervoasă după ce a ieșit în pierdere după botezul fiului său: „Am rămas dator! Zgârciților!”

Meda de la Puterea dragostei, victima unei fraude! Cum a pierdut 120.000 de euro: „Am fost nevoită să îmi vând mașina”

Horoscopul lunii Noiembrie pentru toate zodiile

Bombă despre vaccinul Pfizer! S-a aflat adevărul. E vorba de cel mai periculos efect

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Alertă! Liviu Dragnea anulează căsătoria cu Irina Tănase. Ea a vorbit prima: E urât

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies