Livian de la Puterea Dragostei s-a iubit cu o bombă sexy, însă Nelson Mondialu l-a despărțit de aceasta

Livian de la Puterea Dragostei, Mr Livian cum își spune, a dezvăluit de cum a intrat în emisiune că este fiul lui Nelson Mondialu.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Livian de la Puterea Dragostei a reușit să o surprindă pe Andreea Mantea de la prima întâlnire în casă. El a dezvăluit că tatăl său este celebru, este vorba despre Nelson Mondialu, devenit vedetă pentru filmulețele sale de pe YouTube.

De altfel, Nelson Mondialu s-a filmat când a aflat că fiul său este concurent la Puterea Dragostei sezonul 2. Acesta a povestit că băiatul nu i-a spus adevărul, că va pleca în Turcia, ci că se va duce la Hollywood unde va juca într-un film. ”Acum asta e! Eu sunt convins că își va găsi muiere acolo. Fiți atenți că va face ravagii acolo”, a spus Nelson Modialu. Însă, soția lui i-a răspuns imediat: ”Păi l-ai despărțit de muiere aici”, a dezvăluit mama lui Livian.

Citeste si: Votează concurentul preferat de la Puterea dragostei săptămâna aceasta

Citeste si: Gurile rele susțineau că Simina îi va da papucii lui Zănoagă după finala Puterea dragostei! Ce s-a întâmplat, de fapt, după ce amândoi s-au întors în România

Citeste si: Pe cine a pus ochii Jador, după ce a reintrat în casa Puterea dragostei!

fara descriere

Livian de la Puterea Dragostei, fiul lui Nelson Mondialu, a terminat facultatea

Livian Pop, fiul lui Nelson Mondialu, este un băiat model, deși plin de bani, tânărul de 24 de ani a învățat bine, a terminat facultatea și a avut o relație, până prin primăvară, cu o bombă sexy. De altfel, cei doi postau mereu poze împreună, iar din comentarii, prietenii dădeau de înțeles că era vorba despre o relație serioasă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate