Livian o acuză pe Bianca de infidelitate?! A spus-o în văzul tuturor: „Nu-mi vorbi mie de loialitate. M-ai dezamăgit...”

Livian o atacă pe Bianca de la Puterea dragostei pe rețelele de socializare, la doar câteva zile de la despărțire. Ce a putut să îi transmită?

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Livian o acuză pe Bianca de infidelitate?! Atac dur pe rețelele de socializare: „Nu-mi vorbi mie de loialitate. M-ai dezamăgit...”
Livian si Bianca


In articol:

Imediat după terminarea sezonului 2 Puterea dragostei, lucrurile păreau că merg din ce în ce mai bine în cuplul Bianca - Livian. Nu a durat mult, însă, iar cei doi câștigători ai emisiunii s-au despărțit, iar acum își aruncă mesaje subtile pe rețelele de socializare.

Livian o acuză pe Bianca de infidelitate?! A spus-o în văzul tuturor: „Nu-mi vorbi mie de loialitate. M-ai dezamăgit...”

Dacă în urmă cu o zi, Bianca declara faptul că l-a blocat pe Livian pe Instagram, iar Livian a mărturisit că nu își mai găsea locul alături de Bianca, iată că ultimele mesaje ale fostului concurent de la Puterea dragostei dau de înțeles faptul că Bianca i-ar fi fost infidelă, dacă ar fi să interpretăm cuvintele folosite de acesta.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei îi dă replica Biancăi, după ultima despărțire: „Am avut impresia că e ca și cum îți pierzi interesul față de cineva și vrei pe altcineva”

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Citeste si: Bianca Comănici, decizie ȘOC după ce s-a despărțit de Livian. Câștigătoarea Puterea dragostei a aruncat bomba: „Am hotărât să mă înscriu la...”

Livian o acuză pe Bianca de infidelitate?! Atac dur pe rețelele de socializare: „Nu-mi vorbi mie de loialitate. M-ai dezamăgit...”
livian

Citeste si: Cine este Bianca, noua concurentă de la Puterea Dragostei! Îl place pe Cristi Comănici, dar băiatul a fost clar în privința ei

Livian o atacă extrem de dur pe fosta iubită pe contul de socializare și cu toate că nu face referire în mod direct la aceasta, totul indică faptul că ea este destinatarul. Iubirea celor doi s-a transformat în ură? Livian vorbește despre loialitate, trădare și iubire. Cert este că trebuie să se fi întâmplat ceva grav între ei pentru ca Livian să ajungă să folosească astfel de cuvinte.

„Nu-mi vorbi mie despre loialitate. Încă păstrez secrete de-ale oamenilor care aruncă cu noroi în mine,”

„Nu te urăsc, sunt doar dezamăgit pentru că te-ai transformat în tot ceea ce ai jurat că nu vei fi vreodată,” a scris Livian pe Instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Daniela Crudu și-a aflat viitorul! Ce i-a făcut și ce i-a spus ghicitoarea la malul mării! VIDEO

Puterea Dragostei 14 August: Paul și Adriana, ceartă la cuțite după ce Daiana a anunțat că intră în emisiune pentru Paul: „Tu ai făcut chestiile alea cu mine, dar o aștepți pe ea”

Gabriela Firea a făcut anunțul zilei! Acești bucureșteni vor primi 1.000 de euro. Ce condiție trebuie să îndeplinească?

Lovitură cruntă pentru Jon Bon Jovi: „A fost infectat cu coronavirus”

Un medic a întreținut relații intime cu o minoră, pe care ulterior a aruncat-o de la balconul etajului șase!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies