Liviu Dragnea a câștigat procesul cu penitenciarul Rahova. Decizia neașteptată a judecătorilor

Liviu Dragnea a reușit să câștige procesul cu penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea a câștigat procesul cu penitenciarul Rahova
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Liviu Dragnea a reușit să câștige procesul cu penitenciarul Rahova în ceea ce privește zilele muncite. Judecătoria Sectorului 5 a respins contestația la executare formulată de Penitenciarul Prahova.

Liviu Dragnea, câștig în procesul cu penitenciarul Rahova

Fostul lider al Partidului Social Democrat a câștigat prima victorie în instanță.

Liviu Dragnea a dat în judecată Penitenciarul Rahova și a reușit să câștige. Judecătoria Sectorului 5 a respins contestația la executare formulată de Penitenciarul Rahova, în care politicianul cerea scăderea din zilele recunoscute ca fiind muncite în penitenciar a perioadei în care acesta s-a prezentat în fața judecătorilor. 

Liviu Dragnea a câștigat procesul cu penitenciarul Rahova
Liviu Dragnea [Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Gabriela Firea, acuzații grave la adresa lui Liviu Dragnea în emisiunea lui Denise Rifai! "V-a amenințat Liviu Dragnea cu moartea?" ”M-a amenințat!...”

„Astăzi am mai câștigat încă o dată împotriva Penitenciarului Rahova, prin respingerea contestației la executare formulată de Penitenciarul Rahova, prin care cereau să i se scadă din zilele recunoscute ca muncite, timpii pentru care a fost dus la instanță, tot pentru că își apăra drepturile, dar și ipotetic, timpul pe care l-ar fi petrecut pentru masa de prânz”, a

declarat Flavia Teodosiu, avocatul fostului lider al Camerei Deputaților, pentru Gândul.ro.

Autoritățile de la Portalul Instanțelor de Judecată au adăugat, totuși, că această decizie nu este una definitivă. 

Citeste si: Liviu Dragnea, o nouă șansă de eliberare. Cererea de strămutare a dosarului a fost admisă. Eliberarea va fi decisă de Tribunalul Giurgiu

„În baza art. 598 alin.

(1) lit. c) teza I C.pr.pen., respinge contestaţia la executare, astfel cum a fost precizată, formulată de petentul Penitenciarul Bucureşti Rahova în contradictoriu cu intimatul Dragnea Liviu Nicolae, ca neîntemeiată. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, la data de 25.06.2021”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Liviu Dragnea, gest șocant: i-a cerut să tacă la DNA și i-a confiscat telefonul unui martor! Acuzații dure ale procurorilor

Liviu Dragnea a comis-o grav la închisoare! Nici un alt deținut nu a mai făcut asta! Fostul lider PSD-ist și-a pus în cap toată conducerea de la Rahova! EXCLUSIV

Liviu Dragnea iese din închisoare? Fostul lider PSD, aviz pozitiv pentru eliberare de la Penitenciarul Rahova

Atenție! Destinul tău în funcție de anul nașterii

Anunţul care zguduie milioane de români! Vor fi interzise în România! Reacţie fulger de la Guvern

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Halucinant! Amendă de până la 7200 de euro sau închisoare pentru cei care refuză vaccinarea

EXCLUSIV | Kamara rupe tăcerea după apariția imaginilor cu amanta lui Reghecampf: ”Am avut noroc cu ea. A făcut să vorbească țara de noi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies