Liviu Dragnea, agresat de mai mulți deținuți în pușcărie! Ce a pățit fostul lider PSD la Rahova

Liviu Dragnea, scuipat și agresat verbal în închisoare.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

In articol:

Liviu Dragnea, agresat de mai mulți deținuți în pușcărie.

Liviu Dragnea, închis la Penitenciarul Rahova, unde trebuie să ispășească pedeapsa primită, de 3 ani și 6 luni, a fost agresat în închisoare. Fostul lider PSD a avut de-a face cu furia unor deținuți.

Liviu Dragnea, agresat de mai mulți deținuți în pușcărie! Ce a pățit fostul lider PSD la Rahova

Potrivit jurnaliștilor de la expresmedia.ro, Liviu Dragnea a fost scuipat și agresat verbal și a avut nevoie de intervenția gardienilor de la Rahova pentru a scăpa de furia deținuților.

Aceeași sursă notează că Liviu Dragnea beneficiază de protecție totală în închisoare, tocmai pentru că autoritățile se așteaptă la astfel de reacții din partea deținuților la adresa fostului politician.

Deocamdată nu se știe dacă a fost cineva tras la răspundere pentru ce s-a întâmplat zilele trecute cu Liviu Dragnea.

Ce meserie are acum, Liviu Dragnea, în închisoare! S-a întors în ”timp” cu 30 de ani!

 

Liviu Dragnea și-a ”reluat” prima meserie pe care a avut-o în trecut! Ce face acum în penitenciar.

Liviu Dragnea se află închis în Penitenciarul Rahova. Fostul președinte PSD are de ispășit o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Liviu Dragnea a primit recent aprobare să lucreze la garajul auto al Penitenciarului Rahova.

Citeste si: Previziunile zodiacale pentru săptămâna 8-14 iulie! Tranzitul lui Marte afectează toate zodiile, conform astrologului Ioan Burculeț VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul adolescentului din Petrila care s-a sinucis! Ce spun apropiații

Citeste si: A divorţat fiul Vioricăi Dăncilă? Bunurile lui Victor Dăncilă au dispărut din averea Elenei, femeia cu care s-a însurat în 2016! EXCLUSIV

Fiind absolvent al Facultăţii de Transporturi Auto a Politehnicii din Capitală, prima lui slujbă a fost la Secţia auto a Întreprinderii de Utilaj Greu şi Transport pentru Construcţii Craiova. În vârstă de 56 de ani, el a intrat pe băncile facultății în jurul vârstei de 21 de ani. După ce a absolvit facultatea Politehnicii, a mai făcut alte două facultăți.

sursa foto: Mediafax Foto

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate