Ricardo, declarație șoc despre noua iubită. ”Ea mă ajută să o uit pe Raluca”! EXCLUSIV DIN AMERICA

Ricardo vorbește în premieră despre Raluca, actuala lui parteneră de viață

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere


In articol:

Surpriză de ultim moment! După ce s-a despărțit de Raluca, cea care i-a fost iubită în casa de la Puterea Dragostei, Ricardo încearcă o nouă legătura amoroasă.

În ultimele zile au tot apărut zvonuri  conform cărora Ricardo ar avea o parteneră de viață sexy alături de el. Este vorba despre o frumoasă brunetă, pe numele ei Larisa, care locuiește în Timișoara.

Citeste si: Rasturnare de situatie: Liviu Dragnea ar putea fi eliberat astazi din inchisoare

Citeste si: Andrei era fotbalist la Academia lui Hagi, dar după moartea tatălui său salvând alți oameni, s-a făcut pompier

Citeste si: Criminal periculos, căutat în toată țara! A omorât un om și a rănit grav cinci persoane

fara descriere

Ricardo a spus totul despre noua iubită! ”Mă ajută să trec peste despărțirea de Raluca”

Primul mesaj al bărbatului despre legătura sa cu românca a fost postat pe Instagram și a fost mai evaziv, iar el a venit ca un raspuns la atacurile că totul ar fi o regie. ”Să creadă lumea ce vrea. O să vedeți ce va fi între noi. Suntem la început așa că nici noi nu știm exact. Vom vedea”, au fost cuvintele fostului concurent de la Puterea dragostei.

Dacă mulți nu au crezut în acele cuvinte, ei bine, în premieră pentru WOWbiz.ro, Ricardo a spus totul despre noua iubită! ”Deocamdată, nu se pune problema unei relații. Larisa stă în România. Mă ajută să trec peste despărțirea de Raluca. Sincer, așa stau lucrurile, ea mă ajută să o uit pe fosta mea iubită, îmi este alături. Vom vedea ce o să se întâmple când am să mă întorc în țară. Până atunci, încercăm să ne cunoaștem de la distanță”, a declarat tânărul pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate