Liviu Dragnea are probleme de sănătate! Irina Tănase a dat primele declarații despre starea de sănătate a fostului președinte PSD: "I s-au umflat genunchii"

Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, a vorbit despre starea de sănătate a fostului politician.

Liviu Dragnea probleme de sănătate
Liviu Dragne și Irina Tănase
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Liviu Dragnea, fostul președinte PSD, a fost condamnat definitiv în data 27 mai 2019, de Instanţa Supremă, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Logodnica acestuia a dat primele declarații despre starea de sănătate a bărbatului de 57 de ani și susține că are nevoie de mai multe intervenții. 

Iubita lui Liviu Dragnea, detalii despre starea de sănătate a fostului președinte PSD

După ce în data de 21 august, Curtea de Apel București a respins contestația făcută de Liviu Dragnea, acesta a rămas în continuare după gratii. Mai mulți apropiați din grupul de prieteni a politicianului susțin faptul că starea de sănătate a bărbatului s-a înrăutățit în ultima perioadă. De asemenea, și logodnica lui, Irina Tănase, a vorbit despre starea de sănătate a lui Liviu.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

“I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează programe de recuperare care să îl ajute să scape de dureri.

Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație, trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase, logodnica politicianului, pentru ziarul Fanatik.

Liviu Dragnea probleme de sănătate
Liviu Dragnea și Irina

În plus, avocata lui Liviu Dragnea a adăugat faptul că i-a fost încălcat dreptul la sănătate și că nu a fost dus la spital pentru investigațiile necesare, pentru că fostul președinte PSD are probleme lombare și cervicale.

Din cauza aceasta, bărbatului i s-au umflat genunchii.

”I-a fost încălcat dreptul la sănătate, el nu a fost dus la Spitalul Foișor pentru investigațiile necesare, are probleme lombare și cervicale cu hernii, și din cauza faptului că nu a avut posibilitatea să se miște i s-au umflat genunchii. A cerut să fie dus la un RMN și a fost dus după 4 săptămâni. Din 26 iunie este blocat in celulă”, a completat avocata lui Liviu Dragnea.

Sursă Fanatik.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies