Liviu Dragnea va avea două șanse să iasă din închisoare! Astrograma sa este încărcată de semne rele și perioade de disperare!

Pe Liviu Dragnea, aflat de ieri în detenție în Penitenciarul Rahova, îl așteaptă o perioadă tulbure în următori doi ani și, doar două șanse să iasă din închisoare.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

O spune Roxana Lușneac Cioriceanu,specialistul în Horoscop Vedic, care a realizat previziunile astrale personalizate ale fostului lider PSD.

Semne rele și o astrogramă încărcată de dezamăgiri și disperare pentru Liviu Dragnea, de acum și până în 2021. Încarcerat de nici 24 de ore, după ce a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive, Liviu Dragnea va avea două ocazii mari de a ieși din închisoare.

Roxana Luşneac, astrologul care a prezis, în 2014, că Simona Halep va ajunge numărul 1 mondial până în 2019, spune că fostul lider PSD va trebui să își învețe lecțiile, dacă vrea să iasă mai devreme din închisoare.

Astrograma lui Liviu Dragnea

“Liviu Dragnea va avea două șanse să iasă din închisoare. Prima o să apară în primăvara lui 2020, iar cea de-a doua, va avea loc în primăvara lui 2021. Dacă prima ocazie va fi ratată, cea de-a doua va fi cu succes, doar dacă, fostul politician își va învăța lecțiile și va conștientiza propriile sale erori.

În aceste momente, este dificil să fii în locul lui Liviu Dragnea. Acesta are acea încăpățânare de a lupta cu tot ceea ce i se întâmplă și grad zero de a accepta faptul că nu poate schimba nimic. El crede că se află în mijlocul unui complot și că toată lumea s-a întors împotriva sa. Nu știe care îi sunt prietenii, oamenii pe care se poate baza și nu-și cunoaște foarte bine nici dușmanii. El este conștient că s-a folosit de oameni, dar în niciun caz nu se gândește la poporul român sau suferințele pe care i le-a creat. Scorpion încăpâțânat, lui îi va fi greu să accepte situația în care se află și va căuta căi de scăpare. Tendința sa va fi de a trata oamenii în continuare ca pe “ustensile”, pentru a-și atinge propriile interese. Din păcate pentru el, tot ceea ce se întâmplă acum este o lecție karmică și până nu o va învăța va sta în închisoare.

El ar putea să fructifice cele două șanse de a pune capăt detenței, însă încăpățânarea și refuzul de a accepta situația îl vor ține pe loc”, explică Roxana Lușneac Cioriceanu.  

Citeste si: Adrian Năstase, după ce Liviu Dragnea a ajuns la pușcărie, în aceeași celulă unde a fost și el: ”Suntem un popor crud”

Citeste si: Florin Călinescu, mesaj devastator pentru Liviu Dragnea! E incredibil ce i-a promis că îi va duce la închisoare

Citeste si: Părăsește sau nu Prim-ministrul Viorica Dăncilă tronul PSD? Cum a răspuns când a fost întrebată dacă își dă demisia

De altfel, Roxana Lușneac Cioriceanu a prezis încă din decembrie 2018 că Liviu Dragnea va avea parte de o vară sumbră în 2019.

 

„În 2019, politicianul nu ar trebui să intre în dispute. Sunt de evitat până şi cele mici, care nu anunţă mari pericole, pentru că harta astrală nu este de partea sa. Ori la începutul anului, ori în lunile de vară, iunie-iulie-august, Liviu Dragnea va primi o lecţie karmică din partea destinului, a energiei personelor în faţa cărora a greşit. Lecţia karmică este arbitrată de Univers, nu de popor, iar Universul nu este selectiv şi nici nu poate fi înduplecat, deci va fi ceva corect”, spunea Roxana Lușneac Cioriceanu în decembrie 2018.

 

fara descriere
Horoscopul lui Liviu Dragnea pentru 2019 a fost realizat de astrolog Roxana Lusneac (www.lusneac.com), specialist în Horoscop Vedic (horoscop indian, obţinut prin analizarea a 12 hărţi astrale. De-a lungul timpului, Roxana Luşneac a realizat horoscopul altor personalităţi şi previziunile sale s-au adeverit. În 2014, ea a anunţat că Simona Halep va ajunge numărul 1 mondial. A prezis că Andra va avea încă un copil, lucru care s-a întâmplat deja, că Gigi Becali va ieşi din închisoare şi Cristi Borcea va rămâne şi va avea încă 3 copii cu Valentina Pelinel.

sursa foto: Mediafax Foto

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate