Părăsește sau nu Prim-ministrul Viorica Dăncilă tronul PSD? Cum a răspuns când a fost întrebată dacă își dă demisia

Pleacă sau nu Viorica Dăncilă din partid? Prim ministrul a răspus întrebărilor!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

O ședință de urgență a fost convocată, în timp ce liderii de la Curtea Supremă îi decideau soarta lui Liviu Dragnea. Gânditori și incerți în privința viitorului, miniștrii Cabinetului Dăncilă au mers la Palatul Victoria la ora 13.

Întrebarea zilei: Își dă demisia sau nu cabinetul Dăncilă?

Viorica Dăncilă: ”Nu am de ce, am în spatele meu atâția români care și-au pus încrederea”

De la Palatul Cotroceni, Președintele cere o demisie de urgență.

”Acest accident al democrației românești care este guvernarea PSD trebuie să dispară. În urma acestui rezultat, guvernul PSD trebuie să plece”, a spus președintele României, Klaus Iohannis.

Citeste si: Diversiunea folosită de Liviu Dragnea, după ce a fost condamnat la închisoare! ”Jocul” de mașini către penitenciar care a indus în eroare populația!

Citeste si: Declarație șoc despre coafura Vioricăi Dăncilă, după ce premierul s-a prezentat, ieri, la vot! ”Așa se purta pe vremea bunicii”! Designerul Sonia Trifan comentează apariția

Citeste si: Liviu Dragnea și Radu Mazăre, în aceeași celulă? Informații de ultimă oră

Viorica Dăncilă, viitorul președinte al partidului PSD

Îmbrăcați în negru, marcând suferința după încarcerarea liderului de partid, membrii PSD, în frunte cu Viorica Dăncilă, au ieșit la declarații. Șefa Guvernului, bulversată de pierderea lui Liviu Dragnea, a anunțat că nu va demisiona din funcție, mai mult va prelua și frâiele partidului.

”Indiferent de sentimentele față de Liviu Dragnea, vă dați seama că pentru Partidul Social Democrat, condamnarea președintelui în funcție reprezintă un moment dificil. Nu îmi voi da demisia, indiferent de solicitările unora sau altora, vom respecta decizia luată în Parlament, în urma unei moțiuni de cenzură, dacă aceasta va fi depusă. În calitate de președinte executiv, conform statutului, preiau funcția de președinte al partidului social democrat, iar celelalte lucruri, așa cum este normal, le vom hotărî în forumurile statutare ale partidului. Am convocat Biroul Permanent Național la ora 11, Comitet Executiv, la ora 18. Împreună vom lua deciziile, împreună vom vedea unde am greșit, sunt pașii pe care trebuie să-i facem”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate