Logodnicul a transmis un mesaj dureros pentru Alina, tânăra care s-a aruncat de pe podul Agigea cu nici o săptămână înainte de nuntă

Alexandru, logodnicul tinerei care s-a aaruncat de pe podul Agigea, a transmis un mesaj dureros și a anunțat când va avea loc înmormântarea. Alina ura să îmbrace rochia de mireasă pe data de 14 septembrie.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Alina, o tânără în varstă de 32 de ani, și-a pus capăt zilelor pe Podul Agigea. Femeia a sărit de pe pod și s-a înecat în canalul Dunăre-Marea Neagră. Din păcate, deși 12 scafandri au fost implicați în operațiune de salvare, a fost prea târziu pentru ea.

Citeste si: Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare! Magistrații au acceptat cererea de eliberare condiționată a dinamovistului

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Logodnicul a transmis un mesaj dureros pentru Alina

Alexandru, logodnicul Alinei, a transmis un meaj dureros. Bărbatul urma să devină soțul femeii pe data de 14 septemrbie, dar ea nu a mai suportat viața pe această lume și, într-un moment vulnerabil, a decis să se sinucidă.

„A plecat în ceruri sufletul meu pentru totdeauna. Bubulina mea a fost un înger pe pamant. Nu te voi uita niciodată, iubirea mea. Dumnezeu să te odihneasca în pace! Cine vrea să o conducă pe ultimul drum, să vină mâine la Cimitirul Municipal de pe strada Baba Novac. Ora 14.00”, a scris Alexandru pe pagina sa de Facebook.Anchetatorii au deschis o anchetă în acest caz pentru a afla cu exactitate circumstanțele în care s-a produs nenorocirea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate