Loredana aruncă bomba: „Sunt amantă de demnitari”. Blonda sexy mai are, însă, un secret bine ascuns

Loredana este transsexual și amantă de demnitari. S-a iubit cu persoane celebre din România, dar are un secret și mai mare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Loredana Lorens, o tânără de 26 de ani, se laudă cu faptul că, în loc să fie iubită, a fost mai mult amantă. Preferă să nu se implice în relații serioase cu bărbații, dar bărbații roiesc în jurul ei, după cum recunoaște chiar ea.

„Sunt amantă de demintari de câțiva ani, pentru că sunt frumoasă și puternică! Eu, fiind o femeie mai specială, m-am hotărat să fac o ședința foto mai specială, în fața Casei Poporului”, a declarat ea, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

fara descriere

Loredana are un secret bine ascuns

Loredana s-a născut bărbat, dar și-a dorit să fie femeie și, după ce a suferit mai multe operații estetice, a ajuns să arate ca o adevărată bombă sexy. Cei din jur nici nu își dau seama că este transsexual.

Mai mult, Loredana este și o persoană extrem de discretă. S-a iubit cu multe persoane publice, chiar și acum are un amant din politică. Cu toate astea, ține secrete numele celor care i-au ajuns în pat.

„Am avut foarte mulți iubiți, am avut iubiți chiar și din lumea politică, din lumea fotbalului, cântăreți, persoane publice. Da, sunt o femei curtată. Nu pot să zic că am avut o relație serioasă, am fost mai multă amanta, asta pt că am decis eu, nu am vrut să am o relație, pt m-am axat mai mult pe carieră. Am un singur amant din politică, e în Guvern. Cel mai mare secret al meu este că am fost bărbat, sunt transsexuală”, a declarat ea la televizor. 

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate