Loredana Chivu
Loredana Chivu

Vedete

Loredana Chivu a ajuns la cuțite cu medicul estetician care i-a operat posteriorul: „I-am dat în judecată.” Ce despăgubiri cere vedeta

Vedeta a cerut în instanță și daune morale, iar suma este colosală!

În urmă cu ceva timp, Loredana Chivu s-a afișat pe rețelele de socializare cu posteriorul bandajat, în timp ce se afla în vacanță în Dubai. Vedeta este nemulțmită de aspectul final al unei operații la nivelul feselor, ba chiar a ajuns la tribunal cu medicul care a efectuat operația și îi cere în instanță daune morale de sute de mii de euro. 

Loredana Chivu, cu bandajele pe posterior
Loredana Chivu, cu bandajele pe posterior [Sursa foto: Instagram]

Loredana Chivu a ajuns de la clinica estetică la tribunal! Vedeta cere despăgubiri colosale 

Pentru fosta asistentă TV aspectul fizic este cel mai important. Nu este niciun secret faptul că blondina este o mare împătimită a operațiilor esteticeși are mai multe intervenții la nivelul trupului și chipului. Recent, aceasta a apelat la o operație de remodelare a posteriorului, dar nu a fost deloc mulțumită de rezultat, ba mai mult consideră ce medicul care a efectuat intervenția a făcut mai mult rău decât bine și i-a distrus acea parte a corpului. 

Citeste si: Loredana Chivu se mută la casă nouă! Vedeta și-a cumpărat un penthouse într-o zonă de lux din Capitală: „E o realizare”

Să nu credeți că Loredana Chivu a stat cu mâinile în sân, ci este determinată să-și facă dreptate. După ce au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora blondina a primit un bolid de lux în valoare de 300 de mii de euro de la medic pentru a nu face publice acuzațiile, aceasta neagă totul și spune că a acționat în judecată clinica unde a făcut operația estetică. Blondina a mai dezvăluit și suma colosală pe care o vrea de la cel care i-a distrus corpul.

Citeste si: Loredana Chivu nu a încins doar atmosfera în Dubai. Incredibil cum s-a fotografiat: "M-am crucit"

  „Am proces cu ei. I-am dat în judecată. Este un proces civil, le-am cerut daune de 300.000 de euro și încă unele lucruri”, a declarat Loredana Chivu pentru  playtech.ro.

Loredana Chivu
Loredana Chivu [Sursa foto: Instagram]