Vedete

Loredana Chivu a fost săltată de DIICOT! Este suspectă într-un dosar de fraudă cu carduri bancare

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Loredana Chivu a fost săltată de DIICOT! Este suspectă într-un dosar de fraudă cu carduri bancareicon photo
 
Loredana Chivu a fost săltată de DIICOT în calitate de suspect în cazul unei fraude cu carduri bancare, potrivit spynews.ro.
 
La ultima apariţie TV, Loredana Chivu a vorbit deschis despre viaţă ei, dar mai ales despre intervenţiile estetice suferite.
 
 
"Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, nu putea să respir. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. În rest, am injectări. Cinci operaţii, patru la sâni una la nas. (...) Nu, nu am cercei în sâni", a spus Loredana Chivu, recent, într-o emisiune TV.
Informaţii şocante despre moartea celebrului cântăreţ de muzică populară în vârstă de doar 40 de ani! “Daniel Rosalim a murit de cancer. El a trăit tot timpul foarte sănătos, a făcut tot ce a fost posibil pentru a evita boala!” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019icon photo

Stiri

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019

Autorităţile de la noi au schimbat regimul legal al tichetelor valorice primite de angajaţi, însă au reuşit să încurce pe toată lumea.

Titlu secțiune