WOW

Loredana Chivu, la terapie intensiva! A inghitit un pumn de pastile si a ajuns inconstienta la spital

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Loredana Chivu, la terapie intensiva! A inghitit un pumn de pastile si a ajuns inconstienta la spitalicon photo
 
Loredana Chivu si-a deschis sufletul si a povestit despre cea mai neagra perioada din viata ei. Munca si supararea au facut-o pe asistenta TV  sa devina dependenta de somnifere. Lori a realizat ca are o problema reala abia in momentul in care a stat timp de trei zile la terapie intensiva.
 
"Am fost la un pas de a-mi pierde viata. Am lesinat, am stat trei zile la terapie intensiva. (...)  Am avut probleme cu acele somnifere. In momentul in care esti dependent de somnifere, tu ca si om... am considerat ca este ceva de care pot sa ma las oricand. Ba lucrez noaptea, ba de dimineata pana seara, orarul meu nu e stabil deloc. Am considerat ca ma ajuta aceste somnifere. Nu am constientizat ca provoaca dependenta", a spus Loredana Chivu. 
 
 
"Eu am un duhovnic si merg mereu la el. Discutam despre absolut tot ce se intampla in viata mea. Oamenii care sufera de aceasta problema nu neaparat o fac cu buna stiinta. Preotul te ajuta cumva sa treci peste. Nu neaparat am incercat sa imi iau zilele. Cand un om este suparat, vedeam negru in fata ochilor, nu ma gandeam ca vreau sa mor. Le-am amestecat fara sa imi dau seama si astfel am ajuns la spital. M-am trezit a treia zi la Floreasca, nu am fost constienta, eram conectata la tot felul de aparate. Atunci mi-am dat seama ca ceva e in neregula si trebuie sa pun stop. Mi s-au dat alte pastile. Le-am lasat cam in proportie de 80%, mai am 20%, dar lucrez la asta", a mai spus Loredana Chivu. 
Nu scapă de operaţie! Simona Halep a renunţat la Turneul Campioanelor şi va suferi o intervenţie medicală EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"icon video

Vedete

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"

Prezentatorii FanArena, Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici, au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon.

Titlu secțiune