Vedete

Loredana Chivu, scene cutremurătoare în biserică. Uite ce face de când e cercetată de DIICOT. Blonda e la pamant. "Plânge în hohote"

Loredana Chivu, scene cutremurătoare în biserică. Blonda e la pământ de când este cercetată penal.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Loredana Chivu trece din nou prin momente cumplite. Tânăra este suspectă într-un dosar de fraude informatice şi în cazul ei instanţa a dispus, recent, măsura controlului judiciar.

Surse apropiate frumoasei blonde spun că fosta asistenta tv ar fi plâns încontinuu în faţa procurorilor, aceasta ieşind aproape desfigurată din sediul DIICOT, după audiere.

Ei bine, de două săptămâni Loredana abia reuşeşte să-şi onoreze angajamentele profesionale, şedinţele foto, colaborarile de imagine şi spectacolele cu manelişti cunoscuţi, iar în rest stă în casă sau merge la biserică. Vedeta a luat calea credinţei, se roaga mereu, iar de curand s-a spovedit.

"Loredana este o femeie puternică, dar deja nu mai poate. A trecut prin multe...Şi-a pierdut tatăl, bunica, a fost înşelată, trădată, umilită, iar acum riscă să facă închisoare. Merge la biserică şi plânge în hohote sa fie iertată. E obişnuită cu problemele, dar cele cu legea i-au pus capac", a declarat o prietena a vedetei pentru WOWbiz.ro  

Loredana Chivu, scene cutremurătoare în biserică. "A fost cea mai mare minciună"

Fostul iubit al Loredanei Chivu, Mihai Colesnicov, are şi el calitatea de suspect în acelaşi dosar instrumentat de DIICOT.

Blonda s-a despărţit de acesta în urmă cu câteva luni, după ce omul de afaceri ar fi inşelat-o cu una dintre prietenele ei. 

Fosta asistentă tv s-a despărţit şi s-a împăcat de mai multe ori cu afaceristul, dar dupa ultima separare a suferit o depresie crunta si a vrut sa se sinucida. 

Ştiu că vrei să fii drăguţă cu mine, dar dacă am postat înseamnă că sunt sigură că nu ne mai împăcăm! Şi nu am postat ca să atrag atenţia sau lamentări, am postat pentru că aşa e corect să se ştie că nu mai avem niciun fel de relaţie ca să evităm alte neplăceri! Te, pup şi îşi mulţumesc. În viaţă nu contează doar să ne stea bine împreună. Cel mai mult contează să ai un om bun lângă tine care să te iubească şi să te aprecieze! Eu n-am avut parte de aşa ceva. Fericirea mea cu el a fost cea mai mare minciună!”, scria Loredana pe o reţea de socializare în urmă cu ceva timp.

Galerie foto