Loredana Groza a fost surprinsă într-o poziţie indecentă în braţele lui Horia Brenciu! FOTO

Loredana Groza a fost surprinsă într-o poziţie indecentă la repetiţiile musicalului Mamma Mia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Loredana Groza a fost surprinsă într-o poziţie indecentă, acum câteva zile. Cântăreaţa este cap de afiş al musicalului Mamma Mia, iar unul dintre partenerii ei pe scenă este Horia Brenciu. (vezi câte operaţii estetice are Loredana Groza)

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! A mers la un eveniment caritabil cu sânii pe afară, iar fanii au criticat-o dur: „Nu cred așa ceva! Mâine ai să-ți arăți și...”

Citeste si: Loredana Groza, în chiloți, în oglindă, la 49 de ani! Cum s-a pozat cântăreața

Citeste si: Loredana Groza, în brațele manelistului mort! Ce a făcut Răzvan de la Oradea după ce s-a întâlnit cu celebra interpretă la un studio de înregistrare?

Loredana Groza a fost surprinsă într-o poziţie indecentă. Şi-a încolăcit picioarele pe după mijlocul acestuia 

Cei doi, împreună cu trupa de dansatori, repetă intens în această perioadă, când sunt programate mai multe spectacole. La un moment dat, în sala de repetiţii, Loredana, îmbrăcată într-un costum de fitness, s-a aruncat în braţele lui Brenciu, încolăcindu-şi picioarele pe după mijlocul acestuia.

fara descriere

Loredana Groza a fost surprinsă într-o poziţie indecentă. Brenciu a cuprins-o pe Loredana de spate 

La rândul său, Brenciu a cuprins-o pe Loredana de spate, pentru ca blonda să nu cadă. Groza a mai fost în centrul atenţiei zilele trecute, când a apărut la o emisiune matinală cu un decolteu generos, care i-a pus în evidenţă bustul siliconat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate