Lorena, mesaj emoționant la un an de la moartea tatălui său, Ilie Balaci: „E prima oară când...”

Lorena Balaci este în continuare foarte afectată de moartea tatălui ei, Ilie Balaci.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

A trecut un an de când a murit Ilie Balaci. Lorena, fiica lui, a declarat că îi este foarte greu să privească imaginile cu tatăl lui în viață și că s-a uitat la fotografii cu el abia la trei luni după ce el a trecut în neființă.

fara descriere

„La poze cu tata m-am uitat după trei luni de la moartea lui. La video nu m-am uitat. Acum e prima dată când o fac. Sora mea se uită. Spune că așa îi trece dorul. Eu nu pot, îmi e foarte greu să-l aud vorbind”, a declarat Lorena Balaci la DigiSport, după ce a urmărit în direct mai multe interviuri date în trecut de ”Minune Blondă”.

Citeste si: Meghan Markle rupe tăcerea: „Nu sunt OK! Prietenii mi-au spus să nu mă căsătoresc cu Harry pentru că viața mea va fi distrusă”

Citeste si: Veste bună pentru părinți! Vor primi 460 de lei pentru fiecare copil, începând cu această lună. Ce trebuie să faci pentru a primi banii

Citeste si: Gheorghe Dincă nu poate fi trimis în judecată! Ce se întâmplă în cazul Caracal: „Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML!”

fara descriere

Lorena a transmis un mesaj cutremurător pentru tatăl ei

În urmă cu șase luni, Lorena a publicat pe pagina ei un mesaj pentru tatăl ei, Ilie Balaci.

Citeste si: Mesaj sfâșietor al familiei lui Ilie Balaci: ”De 11 luni ghetele te așteaptă... iar noi nu putem accepta că nu te întorci la noi!”

Citeste si: Văduva lui Ilie Balaci este devastată: ”Îmi este dor de tine! Astăzi, 44 ani de căsătorie!”

„Priveşte-mă, tată, am ajuns acea femeie care visam amândoi că voi fi. Sper că eşti mândru de mine şi mai sper că ai să mă ierţi că nu te-am ascultat atunci când îmi spuneai că nu oricine îmi merită iubirea”, a fost mesajul transmis de ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate