Lovitură dură pentru Beyonce de România! Ce se întâmplă cu mama vedetei

Fosta „soacră” a lui Nicolae Guță e pe cale să ajungă în stradă din cauza datoriilor.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Lovitură dură pentru Beyonce de România! Mama ei ar putea fi...


In articol:

Lovitură dură pentru Beyonce de România! Mădălina Dumitriu, cunoscută drept Beyonce de România, a primit o lovitură dură. Mama vedetei ar putea ajunge fără casă, după ce a pierdut două procese. Mama vedetei ar putea fi executată silit pentru două credite luate în 2005 și 2008.

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de Contract de credit/garanţie personală/ipotecă mobiliară/imobiliară şi accesorii nr. 423702j1580595999/09.07.2008 pentru recuperarea sumei de 16.562,11 lei, reprezentând debit restant și accesorii, la care se adaugă cheltuieli de executare și accesorii,în DEX nr.1677/2020 prin toate formele de executare silită. Fără cale de atac”, se arată în decizia magistraților.

Citeste si: Nicolae Guţă se întoarce la prima lui soţie, Mariana? Dovada a fost tatuată pe spatele fiicei lor! VIDEO

Citeste si: Beyonce e amorezată! Cu cine se iubește Roxana Dobrițoiu, focoasa nepoată a lui Adi de la Vâlcea

Citeste si: Beyonce de România și-a sărbătorit ziua de naștere în izolare la domiciliu! Vezi cu cine a petrecut fosta iubită a lui Nicolae Guță împlinirea vârstei de 28 de ani! FOTO

Mama polițistă a lui Beyonce de România se simte importantă în timpul pandemiei de coronavirus: „Acum e bună Jandarmeria? Poliția? Nu e proastă? Nu-i degeaba?”

Mama lui Beyonce de România este angajată la Poliția Capitalei. Elena Colfescu este mama Mădălinei Dumitriu, supranumită ”Beyonce de România”, femeia cu care Nicolae Guță are o fată, Anais, de care nu mai vrea să audă. Elena a fost polițist local până în 2014, când și-a dat demisia. Ea s-a reangajat în 2017 în Poliție, ca referent.

Lovitură dură pentru Beyonce de România! Mama ei ar putea fi...

Zilele trecute, Elena Colfescu a distribuit o postare de pe pagina „Polițiști – uniți suntem puternici”. „Respect tuturor celor care în aceste momente se lupta pentru a limita răspândirea virusului !!!”, se scrie. „Acum e bună Jandarmeria? Poliția? Nu e proastă? Armata? Nu e degeaba? Medicii? Nu-s șpăgari? Oamenii ăștia sunt în prima linie, în aceste momente grele Respect”, e mesajul pe care Elena Colfescu l-a postat pe pagina ei de Facebook. (Citeste si: Beyonce de România, fosta iubită a lui Nicolae Guță, rămasă fără un dinte! A vrut să țină totul ascuns, dar s-a văzut: „Unde îţi este dintele stâng?")

Citește continuarea AICI.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate