Lovitură dură pentru Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești! Ce s-a întâmplat la o lună după ce au ajuns celebri

Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești au primit o lovitură dură, după ce au devenit cunoscuți în toată țara.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Lovitură dură pentru Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești!


In articol:

Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești au ajuns în primele pagini ale presei după ce tânăra de 22 de ani a spus că a fost victima unui abuz sexual și că polițiștii îi apără pe atacatori. Ulterior, s-a dovedit că fata plecase de bunăvoie la întâlnire și că mințise doar pentru ca soțul ei, Viorel, să nu afle despre infidelitatea ei.

De atunci și până acum Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești s-au bucurat de o popularitate nesperată. Au apărut seară de seară la televizor și s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, în timp ce milioane de oameni îi priveau de acasă.

Lovitură dură pentru Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești!

Lovitură dură pentru Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești!

Pare că cei doi protagoniști s-au obișnuit cu viața în Capitală, dar recent au primit o lovitură dură. Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești erau asistați social, dar autoritățile din Vaslui au decis să le suspende ajutrul social, după ce în ultimele trei săptămâni nu și-au mai efectuat orele de muncă obligatorii, conform Cancan. 

Citeste si: Mori de râs! Răzvan Botezatu a pus ochii pe Viorel, soțul Vulpiței VIDEO EXCLUSIV

În plus, Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești au uitat că sunt părinții unei fetițe și continuă să facă show la tv, în timp ce fiica de doar câțiva anișori suferă de dorul lor.

”Fetița plânge toată ziua, vrea să își vadă mama. Cere telefonul, se uită pe Youtube la emisiune, nu înțelege ce se petrece și plânge. Abia mai mănâncă, nu se mai joacă cu ceilalți copuii, e un dezastru total în casă. Maria vorbește câteva minute pe zi cu mama ei la telefon și nu înțelege de ce nu se întoarce Veronica acasă, de ce preferă să stea departe de ea, se simte părăsită”, ne-a spus, în exclusivitate, unul dintre cei șocați de ceea ce se întâmplă în casa Vulpiței.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate