Lovitură în lumea muzicală! Cristi Minculescu a câştigat procesul cu Nelu Dumitrescu pentru numele trupei “Iris”! Urmează apelul celui din urmă şi probabil un nou scandal

După o luptă prin tribunale, Cristi Minculescu va putea cânta iar sub titulatura formaţiei la care a făcut istorie

Autor: C.I.

Victorie mare pentru Cristi Minculescu în procesul pe care îl are de mai bine de un an şi jumătate cu Nelu Dumitrescu pentru numele trupei ”Iris”!

Dacă în iarnă, în primă fază, artistul a pierdut prima bătălie, acum, situaţia este cu totul alta! (intră să vezi cu ce impresar celebru a semnat Cristi Minculescu în urmă cu puţin timp)

Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică, reprezentaţi de o echipă de avocaţi din cadrul Milcev Burbea S.C.A., compusă din Gabriela Milcev, Iulia Burbea şi Florina Enache, au câştigat acţiunea având ca obiect anularea mărcii ”IRIS” nr. 069486, ca fiind înregistrată cu rea-credinţă de către fostul coleg, Nelu Dumitrescu.

Cristi Minculescu a câştigat procesul pentru numele de ”Iris”! Ce va face Nelu Dumitrescu

Prin sentinţa pronunţată la data de 14 noiembrie, Tribunalul Bucureşti a admis acţiunea formulată, prin care Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică reclamau faptul că fostul coleg de trupă, Nelu Dumitrescu, şi-a însuşit în mod nelegal, fără acordul lor, numele trupei notorii, în pofida contribuţiei esenţiale pe care solistul (Cristi Minculescu), chitaristul (Valter Popa) şi basistul (Doru Borobeică) au avut-o vreme de 35 de ani la ceea ce înseamnă ”Iris”. 

Această soluţie pronunţată de către Tribunalul Bucureşti reprezintă un pas important pe care artiştii l-au făcut pentru recâştigarea dreptului de utilizare a mărcii ”Iris” şi înlăturarea unei nedreptăţi printr-o înregistrare pe care o consideră abuzivă.

În atari condiţii, Cristi Minculescu a câştigat procesul pentru numele de ”Iris”, numai că, din păcate, nimic nu este definitiv! Din informaţiile noastre, soluţia  poate fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti de Nelu Dumitrescu.

Din acest motiv, până la o decizie permanentă, cântăreţul şi restul formaţiei vor avea concerte sub titulatura ”Bună seara, prieteni!”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Culisele scandalului din trupa “Iris”! Pretentiile lui Cristi Minculescu l-ar fi enervat grav pe tobosarul care a inregistrat la OSIM numele formatiei | DEZVALUIRI

Lovitura pentru Cristi Minculescu! Cine i-a luat locul in Iris, ca invitat special, pentru spectacolul aniversar - 40 de ani de la infiintarea trupei

Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, a ajuns la capatul puterilor. Artistul a mai primit o lovitura grea

Horoscop 17 Mai 2021: astazi Fecioarele vor incerca lucruri noi

Calendar Ortodox 17 mai 2021. Cei mai mari sfinți ocrotitori ai familiei

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Dezvăluiri explozive despre aventurile lui Bill Gates. Melinda, pusă într-o situație umilitoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies