Lovitură în lumea muzicală! Cu ce impresar celebru a semnat Cristi Minculescu un contract de exclusivitate

Cristi Minculescu şi trupa lui ”Bună seara, prieteni” au ales să lucreze cu Radu Groza

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Lucrurile se mişcă pe piaţa muzicală din România, iar una dintre cele mai importante mutări s-a produs chiar zilele trecute! (intră să vezi ce a scris Cristi Minculescu la moartea lui Ilie Balaci)

Astfel, Cristi Minculescu şi trupa lui ”Bună seara, prieteni” a încheiat, recent, un contract extrem de important cu unul dintre cei mai reprezentativi manageri din ţară, Radu Groza! Cele două părţi au bătut palma pentru o reprezentare de exclusivitate, care, firesc, va fi benefică tuturor! Îndrăgiţii

artişti sunt, de acum, pe mâini sigure, iar, pe de altă parte, şi impresarul are în portofoliu o trupă de referinţă în zona rock-ului autohton!

Cristi Minculescu a semnat cu Radu Groza! Ce spune artistul despre această decizie

Cristi Minculescu a semnat cu Radu Groza, intrucât, cei doi se cunosc de foartă multă vreme şi se respectă extrem de mult din punct de vedere profesional!

”Mi s-a părut un pas important să lucrăm cu un om de valoare şi o persoană cu o mare influenţă în lumea artistică! Atât eu, cât şi colegii mei, considerăm că am făcut cea mai bună alegere în domeniu”,a spus

Minculescu, în timp ce managerul a mers şi el pe aceeaşi linie la nivel declarativ!

“Sunt fan Iris de când mă ştiu şi îl admir pe Cristi Minculescu, dar şi trupa lui, încă de pe vremea când eram jurnalist şi lucram la revista Popcorn. A trecut mult timp de atunci, dar respectul meu pentru ei este unul etern! Am avut de-a lungul vremii o relaţie de prietenie foarte frumoasă şi, recunosc public, că i-am admirat pe toţi pentru conduita de care au dat dovadă.

Cristi, de exemplu, a fost întotdeauna cu picioarele pe pamant, nu şi-a schimbat stilul de dragul trendurilor pentru a fi mai comercial şi cred, cu tărie, că este un model de seriozitate si profesionalism”, a marturisit Radu Groza. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un nou scandal zguduie trupa “Iris”! Dupa despartirea de Cristi Minculescu, fanii sunt revoltati! "Concert aniversar 40 de ani, cu 80% membri noi?"

Si alti artisti au avut probleme grave cu ficatul, asemanatoare cu cele ale Ilenei Ciuculete. Cristi Minculescu si Mike Angelo au reusit sa faca transplant de ficat la timp!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Horoscop 26 ianuarie. Zodia care are foarte mulți dușmani. Ai mare grijă cine te bârfește! Marți, trei ceasuri rele

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Sfântul Iosif cel Milostiv – Calendar creștin ortodox: 26 ianuarie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies