Fata de suflet a Ilenei Ciuculete o omagiază pe cântăreaţă: “Ea a fost frumoasă şi fără gene false, fără acid în buze, fără sprâncene tatuate”

Fanii au aflat că fata de suflet a Ilenei Ciuculete o omagiază pe cântăreaţă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

E clar că fata de suflet a Ilenei Ciuculete o omagiază pe cântăreaţă. Artista populară a avut o relaţie specială cu o fană a ei, Codruţa Floricel, pe care a numit-o “fiica mea de suflet” în mai multe ocazii. În prezent, Codruţa se ocupă de o pagină de socializare care menţine vie memoria cântăreţei ce a decedat în 2017. (vezi cum a reînceput războiul pe averea Ilenei Ciuculete)

Citeste si: Fina Ilenei Ciuculete a debutat oficial în lumea muzicii! Cum arată și cum cântă Maria Alexandra?

Citeste si: Cornel Galeș se relaxează la piscină, în Spania! ”Văduvul” Ilenei Ciuculete a devenit din nou vesel

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a scris un mesaj surprinzător despre cântăreaţa decedată: “Nu toată lumea a îndrăgit-o. Poate nu toți au plăcut vocea și cântecele ei”

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete o omagiază pe cântăreaţă: "A fost frumoasă naturală"

“Ea a fost frumoasă şi fără gene false, fără acid în buze, fără sprâncene tatuate, nas tăiat, dinţi polizaţi ca faianţa, cum se poartă acum, fără unghii în gel şi fără silicoane. A fost frumoasă naturală şi totuşi printre cele mai frumoase femei din muzică şi cea mai cochetă!”, a postat recent Codruţa.

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete o omagiază pe cântăreaţă: "Le lua faţa la toate, era ca o lumină”

S-a aflat că fata de suflet a Ilenei Ciuculete o omagiază pe cântăreaţă. “Ea cu Stana Izbasa au fost şi rămân cele mai frumoase, elegante, cochete. Şi mereu era îmbracată altfel şi cu alte bijuterii. Rămâne unică, până şi părul şi-l purta într-un fel cum nu îl avea nicio altă cântăreaţă. Când apărea într-o emisiune le lua faţa la toate, era ca o lumină.”, a mai scris Codruţa Floricel.

 

Galerie foto 
Citește și:

Cornel Galeș a dispărut de pe site-ul agenției de turism conduse de iubita lui! Cu ce se ocupă acum ”văduvul” Ilenei Ciuculete, în Spania

Ce se întâmplă cu banii Ilenei Ciuculete, după moarte? Zeci de artiști trecuți în neființă au conturi bancare nerevendicate EXCLUSIV

Fiul Ilenei Ciuculete este revoltat pentru că mama sa a fost uitată: „Ruşine, pentru că nu știm să ne apreciem marile valori!"

Lovitură teribilă pentru Cornel Galeş în procesul cu fiii Ilenei Ciuculete! Suma uriaşă pe care trebuie să le-o plătească

Sânziana Negru, în lacrimi pe Instagram! S-a despărțit de iubit

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies