Lucian Bute, în doliu! Fostul campion mondial a făcut anunțul trist pe Facebook

Fostul antrenor al lui Lucian Bute a murit, iar românul a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

"L-am avut aproape la începutul carierei de profesionist la Montreal... a fost în colțul meu la multe meciuri..am fost foarte impresionat de cum lucra în sală cu mine dar și cu alți boxeri... la peste 80 de ani cât avea când l-am cunoscut eu... dar cel mai mult am apreciat sfaturile lui despre box și viață... Un mare OM s-a stins săptămâna trecută la venerabila vârstă de 100 de ani...și care încă venea în sala de box până anul trecut... Abe Pervin, Dumnezeu să te odihnească", a fost mesajul scris de Lucian Bute pe Facebook.

Lucian Bute, o carieră extraordinară. A strâns mulți bani!

Marele campion Lucian Bute (39 de ani) s-a retras recent din activitate, după 37 de partide susținute la profesionism, dintre care a câștigat 32. Conform presei străine, de-a lungul carierei, Lucian a câștigat numai din burse suma de 16.658.000 de dolari. ”Pot să vă spun că am câștigat bănuți frumoși. Ceea ce nu știe lumea... Ai o bursă, dar de acolo trebuie să plătești tot stafful, de la nutriționist la manager. Apoi sunt impozitele la stat. În Canada e 38%. Să luăm 100 de lei, rămâi cu mai puțin de jumătate. Sunt bani mulți, dar mulțumesc lui Dumnezeu, am muncit pentru ei”, a dezvăluit Bute în Gazeta sporturilor. 

Pentru că se antrena periodic în Florida, la Miami, Bute și-a achiziționat la un moment dat și o casă aici, pe care acum recunoaște că a vândut-o. "Pe considerentul ca să nu mai plătesc chirie când mergeam în pregătire, că era foarte scump, am cumpărat o casă. Eu aveam o echipă, mergeam cu 6-7 oameni după mine. Trebuia să plătesc hotel. A fost mai bine să am o casă. Între timp am vândut-o, nu mai era rentabilă", a mărturisit Bute pentru gsp.ro.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate