Lucian Bute și-a vândut casa din Florida! Cum arată vila pugilistului care a câștigat peste 16 milioane de dolari în carieră FOTO

Recent retras din activitatea profesionistă, Lucian Bute (39 de ani) a vorbit despre ce a făcut cu banii câștigați în carieră.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Marele campion Lucian Bute (39 de ani) s-a retras recent din activitate, după 37 de partide susținute la profesionism, dintre care a câștigat 32. Conform presei străine, de-a lungul carierei, Lucian a câștigat numai din burse suma de 16.658.000 de dolari. ”Pot să vă spun că am câștigat bănuți frumoși. Ceea ce nu știe lumea... Ai o bursă, dar de acolo trebuie să plătești tot stafful, de la nutriționist la manager. Apoi sunt impozitele la stat. În Canada e 38%. Să luăm 100 de lei, rămâi cu mai puțin de jumătate. Sunt bani mulți, dar mulțumesc lui Dumnezeu, am muncit pentru ei”, a dezvăluit Bute în Gazeta sporturilor. 

Citeste si: Anunțul trist despre Lucian Bute! Lacrimi la conferința de presă în care s-a dat vestea

Citeste si: Veşti proaste pentru supravieţuitorul accidentului petrecut la blocul lui Lucian Bute din Montreal! Scăpat ca prin minune după ce s-a prăbuşit cu tot cu balcon, Allan a divorţat recent

Pentru că se antrena periodic în Florida, la Miami, Bute și-a achiziționat la un moment dat și o casă aici, pe care acum recunoaște că a vândut-o. "Pe considerentul ca să nu mai plătesc chirie când mergeam în pregătire, că era foarte scump, am cumpărat o casă. Eu aveam o echipă, mergeam cu 6-7 oameni după mine. Trebuia să plătesc hotel. A fost mai bine să am o casă. Între timp am vândut-o, nu mai era rentabilă", a mărturisit Bute pentru gsp.ro.  

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate